Prmas61 Ayferyvz devlette gittim ama doktorumu tanıyorum yani söyledi 13. Haftada pipi var burda dedi bakalm detaylı da kesın çıkar hayırlısı
Prmas61 Lutfiye20 benim ilk gebeliğimden çok farklı bu o yüzden de kız hisseetim oğlumda çok rahattım mesela bu gebeliğim kötü gecıyor yani ama doktor erkek dedi şaşırdım demek cinsiyete göre değil bnce senınde oğlum olabilir düşünme oyle
Lutfiye20 Prmas61 ben ikisinde de aynı şeyi yaşıyorum ilk gebeliğimde sabah oluyordu bulantı kusma bunda akşama kadar öğürme kusma 3. Tövbe ettim😂
Prmas61 Rabia_dgn ya bunları duymak şaşırtıyor beni yanı hersey olabilir demek rabbim herkesin gönlüne göre versin
Prmas61 Karan24 evet kesin olması için detaylı bekleyeceğiz inş Allah gönlünüze göre sağlıklı bir kız verir hayırlısı
Prmas61 Busraoz ilk gebeliğiniz sanırım oğlunuz olunca çok yoruluyorsunuz şikayet etmiyorum tabiki ama kıza göre bedenen yoruluyorsunuz
Baharburcu ucpprensesannesii27 peki keseleri aynı mıydı hepsinin belirtileri aynımıydı ? Benim de iki kızım var bende oğlum olsun istiyorum da 😊
Prmas61 Baharburcu hayır oğlumun kesesi fasulye gibiydi şimdikinin kesesi yuvarlak belirtilerimde kötü bulantı falan halsizlik ayak yanması var oğlumda tam tersi belirtiler olmustu sadece aynı olan baş agrısı
ucpprensesannesii27 Baharburcu ilk iki kızımın kesesi yuvarlaktı hiç değişmedi bunda fasulye gibiydi ama cinsiyeti kız belirtiler aynıydı ama kızlarım karnımda çok hareketliydi bu hareket etmiyor yani kısaca kızlarıma göre şuan ki hamileliğim farklı ama cinsiyeti aynı
Sensizolmaz Prmas61 4 aya kadar erkek sonra bizim bebiş bacağını kapatıp döndü doktor yapisi kız bebek dedi öylede kaldı bı daha sordum 37 haftalikti artık ogrenemezsin bebek tam büyümüş
Baharburcu Prmas61 benimde ilk kez fasülye gibi acaba erkek mi 😊 Bulantım çabuk geçti bunda da mesela. Hemen belim ağrıyor çok ayakta kalırsam.
Denizz6161 Prmas61 ben de aynu durumdayım ilk çocuğum erkek hiçbir belirtim olmamıştı bunda resmen dediklerinizin aynısını yaşıyorun 13. Haftadaym daha öğrenemedik biz ben kız bekliyorum ama burda bikaç kişiye sorduğumda erkeğe benziyo dediler😄
Ayshenur Prmas61 ay 15. Haftamda kız gibi dedi özel . Devlete gittim bir hafta sonra kordonu var göremiyorum dedi . devlet 18. Haftamdı yanılmıyorsam erkek dedi bugün 8 de detaylı usg var kesinleşir herhalde diye düşünüyorum 😃
Berna_59 Prmas61 11 haftada erkek denildi 14 haftada da erkek denildi 16 haftada gittiğimden göstermedi 19 haftamda yani dün kız olduğunu öğrendik 🙈🙈🥰
Gzlhn Prmas61 banada 12. Haftda kız dedi 13 de erkek olabilir yanılma payı var dedi bende kız istiyorum tabi öncelikle sağlıklı olsunlarda 28 aylık bi oğlum var hayırlı evlat versin rabbim hepimize
Sensizolmaz Prmas61 doktorda detayliya yönlendirdi ama gitmedim firsat vermediler Eşim ailemle kaynanamla biraz sıkıntım oldu ne Zaman hamile kalsam kaynanam olay çıkartır kıskançlık herhalde 😂😂