Deletedmom_103 Deletedmom_85 Oyyy çok şükür mutim çok şükürr, sağlıkla aldın kucağına 💘💘 Çok bekledin, çok bekledik ömrü bahtı güzel olsun 🤍🤍🤍
Bekledigimmucizemm Deletedmom_85 yaaa sağlıkla büyüsün inşallah darısı tüm hamilelere doğum nasıl oldu zor muydu bende normal doğum istiyorum
-merve13 Dün akşamdan beri takip ediyodum gözünüz aydııın darısı bize inşallah sağlıkla büyüsün minik kuzu 🎈💕
Esra_Omer_21 Deletedmom_85 çok sevindim canım çok şükür sağ salim kucağına almak nasip oldu😍Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ewladını sana bağışlasın🩷🩷🩷🩷
bademli_puding Deletedmom_85 allah analı babalı büyütsün canım size bağışlasın sağlıklı ömrü olsun 🌸💕 sanada çok geçmiş olsun 💐
Cileklipizza Deletedmom_85 hayırlı olsun rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin acısını göstermesin cümlemizin evlatlarını 💕
Fantastik_leydiyyy Deletedmom_85 kıızyaaa gözün aydın maşlah bu kadar kısa zamanda beklemiyordum sağlıkla büyüt canimm💙💕🥳
cahillesohbetikestim Deletedmom_85 aman yarabbim geldi mi beklenen minik prenses 🥰 maşallah aşkım size Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömür nasip etsin inşallah öpüyorum sizi 🥰❤️