myangelson Deletedmom_85 ama yaaa🥲🥲🥲 duygusal bir kelebeğim şuan 🥲🥲 Rabbim analı babalı büyütsün gözünüz aydın canım benim 😍😍🦋🦋
Yazmelegi_ Deletedmom_85 yaaaa gözün aydın sürekli bakıyordum sana çok sevindim iyimisiniz nasılsınız 🥰🌸❤️
Egemoms1303 Deletedmom_85 ayy tatlımm hayırlı sağlıklı huzurlu mutlu nice güzel bir ömrü olsun inşallah 😍🥰
LamiyaCetinkaya Deletedmom_85 Mutiii inanamıyorummm😍😍 o kadar mücadele verdin sonunda kavuştun minik fıstığına 🥲 Durumunuz nasıl, iyi misiniz ? Ay bugün ne güzel bir gün, herkesten bebek haberi geliyor ❤️
HayaLim_Panbik Deletedmom_85 canim riske atma 3-4 acilma var saten kii bir anda acilman 8 i bukursa evde ne yapacaksin? Bence yatisini yap hastanede
HayaLim_Panbik Deletedmom_85 Masallah dogurmussunuz bende size eski mesajiniza gore cevap yazmisim:) Allah anali babali buyutsun ina
Seysey61 Deletedmom_85 gözün aydın canım kendine gel bize de anlat bakalım dün akşamdan beri hepimizin aklı sende bebişini öp bize de dua et 💕
Merfakts Deletedmom_85 gözünüz aydınn akşamdan beri takip ediyordum postu 🤩 allah analı babalı büyütsün inşallah 🌸🌸