melisa_ozgur_46 Arzuanne abla o hatim bitti de ben şuan kendi babam için yapıyorum 11 . Cüzu okurmusun hatta okuyabilirim dersen 2 tane daha verebilirim kadir gecesine kadar süresi var abla
Ezel16 melisa_ozgur_46 Canım kayınpederin için aldığım 11. cüz okundu haber vereyim dedim .. Rabbim kabul etsin inşallah 🤲🏻
Ezel16 melisa_ozgur_46 Rabbim babacığının mekanını cennet eylesin canım çok zor bir durum seni en derinden anlıyorum 😔 Ama elden gelen dua, Kur’an ve onlar için yapılan hayırlar Rabbim kabul etsin inşallah Aminnn 🤲🏻
Ezel16 melisa_ozgur_46 Ben karıştırmışım kuzum okunmuş 22. cüz verilmişti kayınpederine 10. cüz demişsin 11. cüz okundu kendi baban için 🥲 10.cüz okunmadı 11. cüz okundu haberin olsun 🤲🏻 Allah kabul etsin inşallah 🤲🏻
Bennureyla melisa_ozgur_46 ben kendime hatim yapmıştım duasını yapmadım henüz niyetime kayınbabanızıda alacağım.
melisa_ozgur_46 Bennureyla çok teşekkür ederim alalh razı olsun 🙏🤲 ramazanliga kadar da babam için hatim yapıyorum eğer yardım etmek isterseniz yazarsanız sevinirim okunmamış cuz de var 🙏
melisa_ozgur_46 melisa_ozgur_46 abla ben sana burda bunu yazmıştım ya okumuş muydun 11 babam için di 22 yi de hatta bitti demiştim babam için alıyorum demiştim de
Tulin41 melisa_ozgur_46 4,5,6. Cüzler okundu canım Allah kabul etsin şimdiden. Mekanı cennet olsun inşallah