melisa_ozgur_46 Defne_A çok saolun bitti sayılır 3 tane kaldı çok büyük du desteğiniz Allah razı olsun 🙏🤲🥰
Ezel16 melisa_ozgur_46 Canım ben şimdi arkadaşa sordum hazırda okunmuş 22. cüz varmış.. Okundu mu 22. cüz okunmadı ise sana verelim canım cüzü 🥰
melisa_ozgur_46 Ezel16 alırım abla yeniden başladım babam için başladım bu defa yakın zaman deil ramazanliga kadar 🥰 Allah razı olsun 🙏
Ezel16 melisa_ozgur_46 Tamam canım o zaman okunmuş 22. cüzü sana veriyorum.. Allah kabul etsin canım 🤲🏻🥹
Tulin41 melisa_ozgur_46 tamam canım 3 cüz verebilirsin. Bende okuyorum da kendi bebeğime o yüzden fazla alamıcam🙂
Tulin41 melisa_ozgur_46 hepimizden inşallah bunun acelesi yok ama dimi. Okuduğumda yazarım tekrar burdan. Allah kabul etsin inşallah
Tulin41 melisa_ozgur_46 4,5,6. Cüzler okundu canım Allah kabul etsin şimdiden. Mekanı cennet olsun inşallah
melisa_ozgur_46 Arzuanne abla o hatim bitti de ben şuan kendi babam için yapıyorum 11 . Cüzu okurmusun hatta okuyabilirim dersen 2 tane daha verebilirim kadir gecesine kadar süresi var abla
melisa_ozgur_46 melisa_ozgur_46 abla ben sana burda bunu yazmıştım ya okumuş muydun 11 babam için di 22 yi de hatta bitti demiştim babam için alıyorum demiştim de