aasl bir sefer 14 e 8 cikti sonra 13/8 12/7 simdi 11/7 ve 12/7 arasi çıkıyor

• aasl bunu yanıtladı.
  • aasl bunu beğendi.

aasl ben iki üç defa kullandım dayım kadın doğum uzmanı bırak dedi iyi değil diyince bende bıraktım canım

• aasl bunu yanıtladı.
    • aasl bunu beğendi.

Pembikka
      Danışın doktorunuza ona göre size ilac verir. Bir de yarin gittikten sonra bana yazabilir misiniz doktorunuzun ne dediğini

Eslem2112
        Bende korktum kullanmasam mi acaba 250 cok geldi onun yerine limonlu su falan icerim daha iyi olur. Siz ne yaptınız düzelmesi için tansiyonunuzun?

aasl ben tuzu tamamen hayatımdan çıkardım canım doktorunuz ne demisse onu uygulayin benim neden öyle söyledi bilmiyor en son tansiyonum 16 9 olunca yatış yapıldı ve üç defa o hapi aldım şuan düzene girdi

• aasl bunu yanıtladı.
          • aasl bunu beğendi.

aasl 23 den 32 ye kadar kullandım tüm hamileliğinde kullananda var ihmal etmeyin tansiyon çok önemli

• aasl bunu yanıtladı.
            • aasl bunu beğendi.

aasl tabi yazarım canim ama ilaci kullan bence sonucta doktorun verdi zararli bisey vermez tansiyon yuksekligi gebelikte cok zararli

• aasl bunu yanıtladı.
              • aasl bunu beğendi.

Eslem2112
                Sizin de 250 miydi?
                Bende tuzlu yemiyorum bol su içerim ama tansiyonum 13e7 falan genelde. Bana düşük vercem dedi 250 de fazla geldim biraz araştırdım bazi yerlerde kullanılır bazi yerlerde kullanılmaz yazıyo cekindim biraz.
                Sizin baya yüksekmiş tansiyonunuz. Gecmis olsun sevindim düzene girmesine.

Krtcm
                  Tam benim zamanlarim bende su an 24 haftalik hamileyim.
                  Teşekkür ederim canım 🥰🥰🥰

Pembikka
                  Evet cok önemli tansiyon. Yarin kullanmaya baslicam. Sizde yazmayi unutmayın merak ederim.
                  Teşekkür ederimm ❤

aasl belirtileri neydi acaba bende bu aralar tuhaf şeyler oluyorda

• aasl bunu yanıtladı.
                    • aasl bunu beğendi.

Kdjhjhhj
                      Kafamın arkasından ağrı geliyor anlıyorum çıktığını ölçtügümde 13e 7 13e 8 falan oluyor. Tek belirtisi bu bende.

aasl günde 7 kez kullanıyorum kızım da şimdi sabah akşam kullaniyorum

• aasl bunu yanıtladı.
                        • aasl bunu beğendi.

Tansiyon önemli bir olay gebelikte ihmale limonlu suya filan gelmez doktorunuzun önerdiği dozda kullanin

aasl teşekkür ederim canım seninde inşallah düzene girer sağlıkla kucağına alırsın

• aasl bunu yanıtladı.
                          • aasl bunu beğendi.

Melosunannesii
                            Çok geçmiş olsun yaa. Cok haklısınız ben bebeğe bir sey olur diye korktum ama kullanmaya baslicam yarin.
                            Teşekkür ederim ❤❤