Beyzab95 Aicsnpj4 evet ya benimki öküz gibiydi üstüne de moral vermek yerine sezaryen muhabbeti yaptı sinirlerim bozuldu resmen
Aicsnpj4 Beyzab95 hasta psikolojisinden anlamayan doktor zor gerçekten🙄 özele mi gidiyorsunuz devlet mi
Beyzab95 Fadimee11 hiç kasma kasınca acıyor bir tık gereksiz yapabileceğin bir şeyi yapamamış oluyorsun doktoru düşünme o an hatta evde yatıyormuşsun gibi hayal et gözlerini kapat uyuyacakmışsın gibi evdeymişsin gibi düşün derin nefes al ver kasma kaslarını
Beyzab95 Ay3 benimki direkt sezaryen muhabbeti yaptı ya sinirlerim bozuldu istemiyorum normal doğurmak istiyorum hiç korkmayın ben söylüyorum birde ben kendimi çok kastım kasmakla da alakalı birde doktorum çok aceleci davrandı kendisi çok yoğun bir doktor olduğundan dolayı acısını biz çekiyoruz insan biraz sakinleştirir bakardı mahvetti moralimi resmen
Ay3 Beyzab95 benim de sizin gibi muayenelerde canim cok yanıyor, reglken bile ahri kesici iciyordum , bilmiyorum basedebilecek miyim
isum Beyzab95 siz dediğine bakmayın, doğum Başlayana kadae kimse bilemez oranın dar mı geniş mi olduğunu, arkadaşıma da aynını söyledi, çatın dar doğuramazsın dediler, 2 evladı var ikisini de normal doğurdu çatır çatır
Beyzab95 isum aynen öyle vallahi doktorlar şimdi kolayına geliyor kesip almak zorlanma yok bir şey yok komplikasyon daha düşük ya ellerinde kontrol diye kolaylarına geliyor gün saat vereyimde doğurtayımda bazıları
Beyzab95 Fadimee11 rica ederim ben 2.’ye daha sakin olmaya çalışacağım boş yere kendimi kastım da acıttım ordaki kasları serbest bırakmayınca acı oluyor ilk evlendiğimde tecrübem var bu konudan doktora gitmiştim aynısını yaptım acıdı elimizde olan bir şey bir de doktorum eli ağır zaten bende kasınca x2 oldu ☺️ hiç kasmayın sakin kalın nefes alıp verin 15’e kadar sayıcam ben içimden parmaklarını çıkardığı an bitiyor boş yere duramadım yaptığı şeyi tarif edeyim size benim gibi far görmüş tavşan olmayın sonra jdjdkd 2 parmağını sokup içerde açıp döndürüyor aşağı popo kısmına doğru bir bastırıp bakıyor yukarı doğru bastırıp bakıyor birde daha derine muhtemelen itip bakacaktı o kısma ben izin vermedim çünkü daha derine bakmadım daha dedi 😅 kastım istemedim sizde rahat olun bende başaralım ☺️☺️
Fadimee11 Beyzab95 Hmm hiç böyle bilmiyordum ilk muayenede alttan bakmıştı ben yine alet mi kullanacak acaba diye düşünmüştüm 🤦♀️ Acırsa kasabilirim belki bilmiyorum ki 😁 Allah yardımcımız olsun bakalım nasıl olacak 😁 tekrardan teşekkür ederim ❤
tgc_gzm2018 Beyzab95 valla ben hiç çatiya faln hiç baktirmadim kızımda 5 yaşında simdide hamileyim yine vajtirmicam zaten ilkini normal doğurdum ikinciyye gerek yoktur çatıya diye düşünüyorum😁
Beyzab95 tgc_gzm2018 bencede gerek yok doktor kendi bakıyor 😭 açılmaya falan baktılar ama normal doğumda değil mi benim doktorum sürekli açılmana bakacaklar nasıl duracaksın dedi bana 😭😭
tgc_gzm2018 Beyzab95 valla benim hiç bir doktor bakmadı en sin haftalar ntsye girdim sonra evde nişanım gelince hastaneye gittim o zaman ebeler hemşireler gelip baktı acikmya oda doğum basldigi için yani bu şekil zaten doğumu tetikliyorlar alttan daha suyun nişanın sancin gelmeden bakarak tanı bende böyle ilerlemesi kardeslrinde aynı benim gibi oldu ne zamb sancilari i nisani geldi scikmalara bakıldı
tgc_gzm2018 Beyzab95 sancı oldugunda açılmaya bakmalri fapn inan aklina bile gelmiyor zaten oran sancıyla uyuşuyor bence siz acilmayad baktirmyin catiyada kaç haftaliksiniz
Esrackc Beyzab95 ben her zamanki doktoruma muayene olduğum zaman hiç acı çekmemiştim ama başka bir doktora gittiğimde (gebelikten önceki muayeneler) onda acımıştı çünkü kendimi kasmıştım. Çatı muayenesi de aynı kendinizi kasarsanız zorlanırsınız rahat bırakmak gerekir. Doğum tabiki daha zorlu olur ben epidural düşünüyorum inşallah her şey yolunda gider de sağlıkla kolaylıkla normal doğurabilirim 🫠🫠
Beyzab95 Esrackc bende epidurali sorucam doktoruma aslında düm soracaktım ama o çatı muayenesi sonrası beynim durdu dkdkkd evet kendimi kastım ama doktorda mükemmel değildi beni mahvetti resmen ya 😭😭
Beyzab95 Aicsnpj4 özele gidiyorum doktorumda yoğun bir doktor sağolsun ondan da böyle zaten bence sezaryen yapayım aradan çıksın diye düşünüyordur
minikmucizeemaak Beyzab95 Aynı sorunu bende yaşadım aşırı canım yandı, bu bence yapan kişidende kaynaklı. İstekli sezeryana döndüm
Beyzab95 minikmucizeemaak ya doktor bana öyle bir konuştu ki resmen sezaryene dön der gibi ona inat dönmek istemiyorum canımı yaktı çünkü onun istediği olsun istemiyorum dmdmkd
Beyzab95 tgc_gzm2018 peki o açıklığa bakılırken acıdı mı doktor bana dedi ki nasıl bakacaklar falan kendisi çok canımı yaktı hemde çatı muayenesi kadar yoğun olduğunu düşünmüyorum açıklık muayenesinin çünkü çeviriyor falan sağa sola çekiyor parmaklarını bayağı deşti yani 😨😭
Aicsnpj4 Beyzab95 kolaylarına geliyor hemen kesmek o kadar para alıyorsa bi zahmet sabredip katlanacak
minikmucizeemaak Beyzab95 Benim de ebe mıayane etti ve aynı ebe de 3 arkadaşım daha doğum yaptı hepsi normalden sezeryana döndü 😂
Beyzab95 tgc_gzm2018 36+5’im haftaya cuma gel bir daha bakalım dedi kafayı yicem ya moralimi mahvetti doktor
tgc_gzm2018 Beyzab95 alahala siz kaç haftaliksiniz yani inanın. En bunları şükür hiç yasamdim inslh bundada yaşamam ben hiç alttan muayene bile olmadım sin ayimda nstye girdim bı kaç kere 39 hatalikkn bir sabah nişanım geldi sonra sancım sonra doktora gittim çatala çıkartıp ara ara açılmama baktılar çünkü doğum basladigi için oda hiç acitmiyor çünkü sancı cekiyorsun onun acısı hafif kalıyor hani ne biliyim niye bu kadar sizle oynuyorlar kaç haftaliksiniz sanciniz yok bosyiniz yoksa doğmadı için mi tetikliyor bence gitmeyin zamanınız varsa cocucuk baş asagidaysa akışına bırakın
Beyzab95 Fadimee11 ya inanın o alette canım hiç yanmıyor ben rahim ağzından ameliyat oldum 1 yıl önce çok bakıldı bana o aletle 20-30 defa diyeyim inanın ben hiç alttan muayeneden korkmam normalde alıştım artık başıma gelmeyen kalmadı çünkü ama bunda doktor beni çok aşağı çekti bende kastım beceremedim resmen doktorun beni böyle rezil edeceğini bilsem kendimi kasmazdım resmen sezaryen dedi direkt moralimi bozdu