Kızlar 13. Haftamda kontrole gittim ve bebek uyuyordu bide sırtı dönüktü cinsiyetini öğrenemedim şuan 22 haftadayım ve yarın 2. Kontrolüm var ve ozman öğrenecem inşallah .Sizin tahmininiz nedir?

@Bircanbingol bende tam 13 haftamda gittim bebek yüz üstü yatıyordu doktorum baya uğraştı pozisyon değiştirmedi, meyve suyu iç yarım saat sonra gel dedi gittiğimiz de dönmüştü ve gördü :) şu an 14 haftalığız allahın izniyle kızımız olacak inşallah 🌸 ama yakın haftalarda aldığım haberler hep kız :)

Duygu9604 aynı durum bendede oldu 13 haftalıkken gittim doktor ne yaptı ne etti uyanmadı kaç kere ayağa kalktım yürüdüm yine olmadı çikolata yiyip gelseydin oynardı dedi bu sefer öğrenecem inşallah

@meva_apo25 benimde 13 haftalık gittiğimde bu pozisyonda yatıyordu doktor böyle göremem dedi meyve suyu iç gel demişti sırt üstü dönmüştü :)

Duygu9604 sağlıcakla kucağına al canım bizde 16 haftaligiz bı heyecanla gittik ama malesef göstermedi doktorum bayağı uğraştı bı oğlum var ins bı de kızım olur😀