MorKelebek54 Sekara kiz benim adet donemlerimde hep sancili gecerdi ayni dedigin gini bel kasik agrisi ayni anda olurdu o yuzden hep reglimi gorusgum an agri kesici icerdim agrim olmasin diye anca oyle bas edebiliyodum ☺️ cok teşekkür ederim cevapladigin icin ☺️☺️
Sekara MorKelebek54 o ağrının böyle artık 5 dakikada bir düzenli geldiğini düşün aynı öyle bir ağrı 🌸 rica ederim hayırlısıyla alın bebeğinizi inşallah..
ikiprensannesi53 Merfakts ilk dogumumda gündüz sürekli karnım sertlesiyodu kasilmam çok oluyodu gecesinde suyum patladı ikinci ise doğuma yakın hiç ama hiç biseyim yoktu suniyle doğum oldu
ikiprensannesi53 Mira_ll13 hayır canım iğne yapıyorlar uyuşuyor iğne biraz acitiyor o kadar ama saniye sürüyor
ikiprensannesi53 Anneeadayi3 iki dogumumda çatı muayenesi olmadan oldu sadece yoğum yapacağım gün çatı muayenem oldu onda da ebe 2 parmağını sokuyor ve açıklığa bakıyor hiç hissedilmiyor
Hazy Merhaba, 37+5deyim bebek baş geliş normal doğum istiyorum 1 cm açıklık var. Açılmanın devam etmesi için neler yapmalıyım? Hurma yiyorum ama geçen haftayla bu hafta arası açılma aynı dedi doktor :/
ikiprensannesi53 Hazy bol bol yürüyüş yap sıcak suya otur pilates topu varsa dairesel hareketler yap bolca hareket etmek dogumuda kolaylastirir
Sekara Hazy ben hurma ve ananas beraber tüketmiştim. Bir de meryem ana otu vardı onu kullandık biz. Merdiven inip çıkmak normal tuvalet kullanmak bunlarında etkisi oluyor bence
ikiprensannesi53 MorKelebek54 Nisan hiç gelmedi iki dogumumda da bilmiyorum…sancin 5 10 dakika Bi gelmeye baslaninca hastaneye gidilmeli veya sancı hissettin mi gitmen lazım…uyusturuyorlar evet 2 dogumumda devlette oldu…yani doğum sancısı şudur kasiklarina 30 40 saniye süren Bi ağrı giriyor bu ağrının 10 20 saniyesi siddetlidir geri kalan 10 20 saniyesi ise yavaş yavaş azalıyor içinden 30 veya 40 a sayincaya kadar ağrın duruyor
MorKelebek54 ikiprensannesi53 sanci bi girip gidiyo sanirim, regli sancisi gini saatlerce surmuyo hic durmadan dimi☺️ bide dikis atilirken uyusturyolar ya nasil yaliliyo bu yani igne ile lokal anestezi mi ne deniyodu galiba sadece o bolgeyi igneyle uyusturuyolar o igne acitiyo mu peki
ikiprensannesi53 Mira_ll13 ilki su gelişi ile oldu gece 3 bucuk su geldi hastaneye gittim öğlen 11 12 sancim başladı hafif hafif 6 doğum oldu
MorKelebek54 Sekara tesekkur ederim kuzum aminn insallah umarim hizli gecen bi dogum seruvenimiz olur ☺️☺️🤲🏻🤲🏻
ikiprensannesi53 Sekara yanliz sorular bana soruluyor postumu neden sahiplenip sabote ediyorsun kendinde cevaplamak istiyorsan farklı post acabilirsin
Sekara ikiprensannesi53 burası herkese açık bir platform. İnsanların amacıda burada birbirine yardımcı olmak. Senin amacın ne?
ikiprensannesi53 Sekara ben postumu açtım sorusu olanlar varsa diye ama herkes bana soruyor postumu sabote etmek oluyor senin yaptigin sende cevaplamak istiyosan kendin post acabilirsin
Sekara ikiprensannesi53 sen insanlara yardımcı olması için açmadın mı bu postu? Ben senin cevaplarına karışmıyorum ki, sende cevapla bende cevaplıyim. Sadece kendin yazmak istiyorsan gidip site kurabilirsn
ikiprensannesi53 Sekara sen cevaplayamazsin sana sorulmuyor bana sorulan sorulara sen cevap veremezsin insanlar beni etiketliyor seni değil lütfen rica ediyorum daha fazla sabote etme
ikiprensannesi53 MorKelebek54 evet giriyor 5 10 dk ara veriyor ama doğuma yakın giriyor gidiyor 2 dk sonra tekrar geliyor iğne ile uyusturuyorlar hafif Bi sızlıyor o kadar
Sekara ikiprensannesi53 belki senin yardımcı olamadığın soruya ben yardımcı olacağım ne biliyorsun ayrıca istediğim yere istediğim şeyi yazarım sen karışamazsın.