Kardii Kızlar bugün 2. Dozumu vurundum ilki vurulurken acıdı sonra hiç acımadı daha demin bandı çıkarttım ve şuan çok acıyot uyuşturdu resmen kolumu birde sadece o vurulan yer ateş gibi yanıyor buz koysam kazağımın üstünden bişey olur mu çok kötü oldu çünkü kolum 😑
snmatas Kardii Canım ben 2 dozdada 1 hafta çektim ağrın olması çok normal buz koyabilirsin hemşire bana tavsiye etmişti
ZehraS Kardii evet canim oyle oluyo saglik ocaginda bana da bu gibi durumlar ola bilir dediler iki uc gun icinde gecip gidiyormus evet buz koya bilirsin cnm ama fazla saklama koy biraz ara tekrar koy souk olmamasiacisindan diyirum
AGuler Benim ilk doz da 1 hafta agrisi gecmemisti elime kadar uyusuyodu komple kolum normalmis 2. Dozda hic bir sey olmadi merak etmeyin normal. Buz koyabilirsiniz. Bana hemsire oyle demisti
Kardii AGuler normal biliyorum banada dedi de hemşire korkmayayım diye buzu demedi sorayım dedim kötü oldu bu sefer
emel16 aysenuraysenur bana iki dı diye bişe söylenmedi canım 22 haftalıkta tetanoz alın var demişti sağlık ocağı. Sağlık ocağı takibini yapmıyor mu canım? Ama böyle kötü mü oluyormus aşı sonrası korktum
Kardii snmatas ayy ikiside çok zordur vallahi işimi gücümü yaptım halbuki hiçbişey yoktu bantı çıkartınca uyuştu kolum ağrımaya başladı
snmatas Kardii O kolunu çok yormamaya üstüne yatmamaya çalış canım biraz çekceksin mecbur ama inşallah biran önce geçer ben 1 hafta çektim valla ağrısını🤦🏻♀️
Kardii snmatas doğrudur buz koydum ama yine çok ağrı yaptı mecbur çekicem doğsun bi ama hayırlısıyla bende onun poposunu mosmor edicem 🙄😅
Dilommm Ilk vuruldugumda 5 gun kaldiramadim kolumi spor yapmis gibi agirdi kemige biraz dayandirip yapiliyor ondan dolayi agri olurmus 2. Asimda 1 gun bir asi sizisi oldu gecdi korkulcak bisey yok normalmis
Kardii aysenuraysenur sağlık ocağına gitmediniz mi ? Hemşirelerin söylemesi gerekiyor şu zamanda gelin diye mesela aşım bitti ama haftaya da doğum sancılarının nasıl olduğu için bilgilendirilmek amaçlı çağırdı hemşire beni o çok önemli diye
mrsssblt Kardii Benim de ilk dozu bugün yaptılar. Duş alma,üstüne yatma,kolunu çok kullanma. Ağrı veya ateş olursa minoset yada parol içebilirsin dedi. Şuan seninki gibi alev gibi kolum ama herhalde yarına geçer diye umuyorum.