Sdemirel Oglusununannesi06 benim de başımdan geçince öğrenmiş oldum canım riskli çıktım fetal dna yaptırdık çok şükür o temiz geldi 🥰hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahhhh aynen doktorunuza sorun hemen o daha güzel anlatır 🥰
gizosss Doktorunuzla konuşmadiniz mi sonuc çıkınca direk doktorunuzu arayıp bilgi almanız daha iyi olur bence. Benim de dün çıktı direk doktorumu aradım. İnsan birçok şey kurabiliyor yoksa kafasında.
Svl2109 Sdemirel direk feta dna yapsak daha iyi değil mi cnm şuan yeni gebeliğimi öğrendim kaçıncı haftada yapılır 8 haftadayım
Oglusununannesi06 Mervekaynak yaptırdığım hastanenin laboratuvar sonuçlarından baktım canım e nabizda grafik olarak çıkmıyor
Sdemirel Svl2109 valla imkanın varsa direk yaptır camım fetal dna 10. Haftadan sonra oluyormuş doktorum önermişti biz ikiliyi yaptık o da riskli gelince çok pişman oldum geçmek bilmedi o on gün
Ebruli52 Bende bugün öğrendim yüksek riskli çıktı dna testi yaptırıcam dualarınıza ihtiyacım var dua ederseniz çok sevinirim
Flower0642 Ebruli52 inşallah tertemiz gelir sonucunuz sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız bebeğinizi
Oglusununannesi06 Brcnrcvs111 ben devlette yaptrdim haftan gelince doktor ikili için enseyi ölçüyor bide kan veriyorsunuz 12. Haftada
Brcnrcvs111 Oglusununannesi06 normalde kontrollerim özelde de devlette yapılıyorsa orda da yaptırabilirim o zaman
956733 Oglusununannesi06 merhaba, laboratuvar sonuçlarından grafiğe nasıl eriştiniz ben hem devlet hem özel e gidiyorum şuan sonucumu ilk önce özel deki doktora göstermek istiyorum grafiğe hastaneye gitmeden ulaşabilirsem iyi olur benim için