LamiyaCetinkaya 2prensesannesiiii çok erken daha sabırlı ol, ben oğullarımın birini 18. diğerini 23. haftada öğrendim net olarak.
2prensesannesiiii LamiyaCetinkaya evet drda öyle dedi acele etmemek lazım dedi valla 16 da devlete randevu aldım 13 şubat eğer söylemezse 1 hafta beklicem 17 haftada özele gideceğim inşallah belli olur sonra zaten detaylı yaklaşıyor onu beklerim hayırlısı olsun 🙈
seyma5353- 2prensesannesiiii 2prensesannesiiii 37 yasindayim son adet tarihim 3kasim kasim ayi icinde gebe kaldim neyim olcak smdi🤔
2prensesannesiiii seyma5353- tek olduğu için ikisi kız gösteriyor çıkmayanlarda var ama 🥰 allah gönlünüze göre versin inşallah 🙏🏻
1prensesannesi__ Beybitooo istek konusunda co ortayım ya ne yalan diyim bi kizim var bi oglum olsa beni cok mutlu eder ama kizima arkadas olmasi icinde kizim olsa yine cok mutlu olurum aradayim yani ama rüyamda erkek gördüm 😁😁
Beybitooo 1prensesannesi__ ayy aynı bizimde öyle benimde kızım var erkek olsun kapatayım dedim Allah inşallah gönlünüze göre verir sizinde 🥰
2prensesannesiiii 1159098263 maya takvimine göre kız kuzum ultrason fotosu attım ben sana sen anlıyorum deyince ama yorumlamadın🥲
Pofidik123_ 2prensesannesiiii ben tam 14.haftada da öğrendim şu an 16.haftamdayım ama baya uğraştı doktorum bacaklarını toplamış açmadı bi türlü en son tam açtı net gördük 🥰
1prensesannesi__ Beybitooo kızda olsa kapatırım heralde ben 2. Cocuk dusunmuyodum ama kizim buyudukce yalnizlasti ona arkadas olsun diye istedim ama tabi isterim ki Rabbim iki meyvedende nasip etsin senin kiz kac yasinda 😃