SakineZehra 2prensesannesiiii buyün öğrendik tahmininiz doğru tuttu büyük ihtimal erkek dedi doktor yavruma 😍😍😍
2prensesannesiiii yenidenanne34 maşallah ne güzel 🥰 9 aylık bizimki konuşamasada tavırlarıyla kendini ifade ediyor 😁 inşallah iyi bi abla iyi bi abi olurlar ilk göz ağrılarımız🌺🥰🙈
Pamuk7 Bende tutmuyo galiba anladigim kadariyla 😂 bende ikiside cift yani kiz mi olmasi gerekiyordu.. Oğluşum olcak inşallah🩵
2prensesannesiiii Pamuk7 kız çıkıyor tutmamış balım benim kızımda erkek gösteriyor ama kızım oldu 🥰😂 bunda da kız gösteriyor ama henüz belli değil cinsiyet 🥰
LamiyaCetinkaya 2prensesannesiiii Haziran ayında yumurtlama gördüm ve döllenme oldu, ama son adet tarihim Mayıs. O yüzden örnek olarak pek verimli olmayabilirim😂 gebe kaldığımda 24 yaşındaydım, şuan 25 oldum ve bebeğimin cinsiyeti erkek. Alın size denklem 😂
2prensesannesiiii LamiyaCetinkaya hahah benimde bu yüzden muammada ama yaş problemi değil 13 ekim sat ama dr 26 ekim dedi 2 hafta geç döllenme olmuş ekimde mi oldu kasımda mı bilmiyorum ah gebe kalmayı planlarken hep floya korunmasız ilişkileri girerdim bunda katakulleye geldi😂😂
Dclkya 2prensesannesiiii benimde 4 Ekim adet tarihim yaşımda hamile kaldığım da 23 du geleecek ay 24 giricem nasıl oluyor
2prensesannesiiii LamiyaCetinkaya dimi ama bu takvimler sata göre mi hamile kalınan aya göre mi hesaplıyor hiç bilmiyorum kısmet siz ultrasondan anlıyor musunuz🥰🙈
LamiyaCetinkaya 2prensesannesiiii İnan hiçbir şey tutmadı bende, iki gebelikte de kız çıktı hep ama ikisi de erkek 😀
2prensesannesiiii LamiyaCetinkaya yaaa 😂 benim de kızım var gönlümdeki erkek dr kız tahmin etti 12+6 da değişir mi bilmiyorum 🥰 çok çelişkili konuşmuş şimdi videoyu dinledimde bi çıkıntı görüyor arada bi görünüyor ama beklemek lazım diyor 🥴🙈
2prensesannesiiii 1159098263 nasıl yani pozitif çıktı mı idrar veya kan tahlili ya da dra gittiniz mi kese falan gördünüz mü
LamiyaCetinkaya 2prensesannesiiii çok erken daha sabırlı ol, ben oğullarımın birini 18. diğerini 23. haftada öğrendim net olarak.