Egemoms1303 naneliseker_ biz Hipp mama kullanıyoruz, bifidrop ve metsil damla kullanıyoruz. Ara sıra kabızlık dışında bir sorunumuz olmadı 22. Günden yaziyorum 😁
Seyma-10 Aptamil hem çok gaz yapıyor hemde içeriği hiç güzel değil hipp sma ve bebelac deneyebilirsin
dertanasiyimyaben Bütün mamaları kullanmış bir anne olarak Aptamil gaz yapmıyor arkadaşlar. İnek sütü içerdiği için diğer inek sütü içeren mamalar kadar yapıyor. Gaz problemini en az yaşatan mamalar keçi sütü içeren mamalar. Golden Goat ve Hipp nu konuda en iyisi.
Lutfiye20 naneliseker_ kızıma bir ay kullandım mahvetti gazdan uyuyamadi doktora götürdüm mama değiştirdim rahatladı
Egemoms1303 naneliseker_ ayy yazik yaa evet 🤦🏻♀️ Mamadan olabilir dediler ama anne sütü icince de olanlar varmış doktoru normal dedi 🤭
Egemoms1303 naneliseker_ bize hipp hastanede vermişlerdi o yüzden ondan devam ettik aptamil gaz yapıyor diye okumuştum ve çok pahalı 🤦🏻♀️ 🤭
Seyma-10 naneliseker_ ay evet gerçe mamalar hep öyle de baştan beri bize iyi gelen sma ile bebelac oldu bi nebze iyiler koku falan konusunda da
Slc Egemoms1303 banada hastsnede verdiler bizde aldık sona bebek içmedi 2.aydan yazıyorum şimdi ne alcam bilmiyorum
Slc Egemoms1303 hayr canm sona beni emdi ama şu an sütüm aşırı duru yaramıyor ayda sadece dört yüz gram almış mamaya baslicam
Egemoms1303 Slc himm anladım canım benim şifa olsun inşallah 🥰 sma dan da memnun olanlar çoktu ben doğum öncesi araştırmıştım da 🥰 birde bebelac gold çok duymuştum 🙂
Slc Egemoms1303 evet canm Bebelacts taneli diyenler var bende ondan almadm bide en uygunu buydu ya icmezse dedim hipi içmedi huysuz kız 😀