Ozlmylmzz Powergirls Powergirls 92 kiloyla hamile kaldım beş kilo verdim 6 ayima girdim iki kilo almışım suan 😃
Zeynepli12345 Powergirls 73 el hamile kaldım 88 le doğuma gittim doğum yapalı 2 ay oldu 73 kiloya geri indim doğumda aldığım kilo gitti geriye kendi kilom kaldı onuda vermeye çalışıyorum
Esra54 B_yavuz bende ilk gebeliğimde 21 kilo almıştım. Doğumdan sonraki ilk ay , 14 kilom gitti. Emzirin,bol bol su için inanın o kilolar hemen gitmeye başlıyor
inci_6007 Ballkupu bende zayıf hamile kaldım ama haftama göre heo çok kilo aldım sporcuyum bı de 😂 vücut önce ideal kiloya ulaşmak için uğraşır bel taşıyacak kalınlığa ulaşır ondan sonra normal gebelik kilosuna doğru artar çok alırsan şaşma yani 😂
Esra54 OguzMoms bende aynıyım . 3 kilo almışım. Akşam 9dan sonra bir şey yememe kararı aldım,o yeterli olur diye düşünüyorum 🥲
Zeyyno_ Powergirls ilk gebeligimde hamilelik süreci toplamında 12kilo aldım şimdi 14haftalik olduk henüz kilo almadım
busraozkan33 Powergirls 72 kiloydum 36 haftalık hamileyim 76 kiloyum ben niye kilo almadım anlamadım😃
Nnoktaa Sanırım 56 ile kalmışım. (Hamile olduğumu bilmiyordum) 69 ile doğuma girdim. 55 günlüğüz. Şimdi 61. 😬
Newmom1234 Powergirls Öğrendiğimde 57 kiloydum şuan 14+4 üz ve 61.9 um hızlı mı gidiyorum ya ? Doktoruma sormalı mıyım bunu ya da soranınız var mı kızlar ?