Hilaalc amayinedeiyiilerledim Hemen motive edeyim 57 kilo ile başladım şuan 36+3 Deyim bugün tartıldım 88 Kiloyum ve aşırı kilo aldım nasıl vericem bu kiloyu xs giyerken xl giyiyorum 🙁
amayinedeiyiilerledim Hilaalc oy oy oy oy oy. Önemli olan bebişlerin sağlığı. Emzirme döneminde bol su ve yürüyüşle verilir☺️🥰 bende yuvarlanıyorum ama mutluyum 🤭😂
Canan-06 Powergirls kızımda 20 kilo almıştm 72 ile hamile kalıp 92 yle doğuma girmiştim şimdi ikinci bebegime 3 aylk hamileyim 80 ile hamile kaldım kaç kilo alırım bilmiyorum 😂😂
Asyaeylul2816 Powergirls ilk kızımda 7kılo (bebek3.900) 2.kızımda 5kılo alarak tamamladım (bebek 36haftalık3.200dü) suan 3.gebeliğim 20haftamdayım daha yolu yeni yarıladım ama 7kılo almışım 🥹🥹
Moonlight7 BarlasTimurunAnnesi şeker hastasıyım ben 3 yıldır hamileliğimde çok dikkat ettim bu yüzden kilo verdim
Ahsen-Hamza Powergirls ilk hamileliğimde 53 ile hamile kalıp 72 ile bitirmiştim 🙄🧿 Şu an 6 haftalığım 60 idim şimdi 62,7 😭😭😭
BusrA-3bglm Powergirls 58 le hamile kaldım pazartesi doğuma gircem inşallah 83 kiloyum 😂😂 ama 3 aydır sabit kilodayım şeker cıktı 3 aydır diyet yapıyordum üstüne eklenmedi çok şükür