Zeynooosekooo Kızlar sezeryan doğum da belden yapılan iğne acıtıyor mu doğuma bir ay kaldı uykularım kaçıyor çok korkuyorum iğne denilince aklım çıkıyor daha önce sezeryan doğum yapmış olanlar yardımcı olur musunuz lütfen
3babynur Zeynooosekooo acitmiyor canım hiccc korkma kafana takma sinek ısırığı gibi bişey 3 sezeryan oldum Rahat ol hiç dusunme ve korkma
poyrazin_annesi28 Zeynooosekooo Kan aldırmak daha acı verici bence 😄 Ben hiç hissetmemistim. Çok ince bı sızı oluyor ve ardından gelsin uyuşma 😄 Hiç korkma
Melikefth Zeynooosekooo 4 gün önce yeni sezeryan yapmış biri olarak gerçekten acımıyor sezeryan dan sonra bol kahve su birde iki üç gün yüksek yastıkta yat banada anestezi uzmanı dedi gerçekten çok şükür bir sıkıntı yaşamadım
Aselkus Zeynooosekooo ben 47 gun oldum yapal9 sezeryani ve hic bisey hissetmedim siz gibi panikten son gece uyuyamadjm ya hissedersem duye en ufak bjsey hissetmedim
Zeynooosekooo 3babynur çok teşekkür ederim içim rahatladı son zamanlar insan sürekli doğumu düşünüyor düşündükçe korku sarıyor :(
Tbyk 3babynur iğne korkusu değilde sezeryan esnasında nasıl sakinleştirdiniz kendinizi ptesi sabah sezeryanım var strese şimdiden girdim
Kahverengi 3babynur bende nisanda 2 sezeryanı olucam ilki gibimi oluyor yoksa daha değişikmi ilki çok güzel rahattı bide aynı yerden mi kesi yapıyorlar yoksa başka yerden mi
MerveEekaralarkk Kan aldırmak daha fazla acıtıyor hiç duymuyorsun bile sadece orayı sildiğini hissediyorsun sonra zaten anında uyuşuyor
Zeynooosekooo Melikefth çok teşekkür ederim dediklerinizi de deneyeceğim çok sağolun bu arada Allah analı babalı büyütsün sizlere bağışlasın 🙏🏻
Zeynooosekooo Aselkus Allah analı babalı büyütsün inşallah çok teşekkür ederim o kadar rahatladım ki 🙏🏻
Busra61CN Zeynooosekooo hiç acıtmıyor hissetmiyorsun bile kan veriyoruz ya o daha çok acıtıyor . İgnede bişi yok korkma
ela1906 Ben de cok merak ediyorum buyuk ihtimal sezeryan olcam daha erken ama igne urkutucu gerçekten allah yardımcımiz olsun insallah guzel gecer dogumumuz kizlar 🥰
Zeynooosekooo ela1906 amiiin inşallah tüm hamişler kolaylıkla ve hayırlısıyla kavuşuruz yavrularımıza rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🥰🙏🏻
Melikefth Zeynooosekooo Amin canım darısı sana inşallah sağ salim kucağına almaya bu arada doğum yaptın mı bilmiyorum ama sezeryan sonrası emzirmek kolay olmuyor mama vermek istersen ihmal etme ver bence ben bu konuda geç kaldım çünkü