sacmalamakizim Aslikryl Bat aynı bende aynı olmadım arada ağrılar geliyor gidiyor o kadar inşallah olmayız ya 😍
Aslikryl sacmalamakizim bende hiç bir belirti yok adet tarihim gelmeden öncesinde kasıklarım ağrıyordu şimdi hiç bir belirti yok 😬
rumeysa_mom sacmalamakizim benimde öyle karnım ağrıyor öyle ağrıyor ki anlatamam yaa heran adet olcakmışım gibi ama olmadım kasıklarım da ağrıyor ben normalde adet sancısı adet belirtisi nedir bilmezdim düzensiz olduğu için bir bakardım olmuşum ama bu ay baya bir belirtim var zaten Çin robotu gibiyim sağlam bir tarafım kalmamış 😅😅 kadınlık hormonları çok değişik ya 😅
sacmalamakizim rumeysa_mom Aynen çok değişik tepkiler veriyor, mesela bazılarında bulantı kusma oluyor, bende hiç olmadı keşke olsa diyorum bazen. 😂
rumeysa_mom sacmalamakizim aman aman en çok korktuğum şey kusma uyandığımdan beri bir mide yanması bir mide yanması anlatamam ağlıcam resmen oruçta tutuyorum normalde ilaç vs de içemiyorum genellikle de zaten vücudumu ilaca alıştırmak istemiyorum zaten ama baya kötü kız valla isteme bulantı kusma felan hiç kendini o toplara sokma 😅😅😅
sacmalamakizim rumeysa_mom Geçmiş olsun canım yediğin bir şey mi dokundu acaba ya da gebelikten mi bilemedim 🤭
sacmalamakizim rumeysa_mom Sabah yine olmadım, gerçekten hamileysem benim için mucize olacak, kızımı da alıp test almaya gitmek istiyorum, ama kızımın da burnu akıyor hasta, test yapsam çıkar belki. 🥲
rumeysa_mom sacmalamakizim sağol canım oruçtan ötürü gün boyu bir şey yemiyorum ama bilemedim bende şimdi 🤭
rumeysa_mom sacmalamakizim bence bir test alıp yap canım bekleme benimde bugün ama bende olmadım daha ☺️
rumeysa_mom sacmalamakizim valla canım ben bugün yapmayı düşünmüyorum biraz daha beklemeyi düşünüyorum boşuna test yapmak istemiyorum çünkü sonucunda çıkmıyor birşey ama yaparsam sana haber ederim ☺️
Aysiuys Bat 13dü erken gebelik testi yaptım ama malesef bunda bile çıkmadı regl olmayı bekleyeceğim galiba
queennn667788 benimde bat 16 daha olmadım bekliyorum testlerde belli belirsiz gölge gibi bişey var ama olsaydı bile bugün artık belli olurdu diye düşünüyorum geçen ay kimyasal geçirdim belki ondan kalan hormonlardan falan öyle çıkıyordur