rumeysa_mom Eminexxx benim bat 16 rahim kısmında aşırı batma hissi var belim ve bacaklarım çok ağrıyor bir de kasıklarım ağrıyor dün test yaptım erken gebelik ve normal kaset test yaptım negatif çıktı 😢 bugün kan vermeyi düşünüyorum acaba çıkar mı kanda adet düzensizliğim var ama uygulama da bat 16 yazıyor dua edin lütfen 🥲
sacmalamakizim rumeysa_mom Canım ne durumdasın, regl tarihim bugündü geciktim, geçen ay ise 1 gün erken olmuştum, bugün regl olacakmışım gibi, bel ağrım oldu ama gerisi gelmedi, 1 hafta beklicem olmazsam 😂
Prmdkanneee Ebru1234 14tu uygulamaya göre, dün negatifti test o yüzden yapmadım Bugünde. Geçen ay kimyasal geçirdim o yüzden acaba uygulama da yanılıyor olabilir mi bat için emin degilim
rumeysa_mom sacmalamakizim valla benimde yarın adet günüm kasıklarımdan bacağıma bacağımdan dizime çok güzel bir ağrı var belim de çok ağrıyor ara ara mide bulantısı bende adet olmazsam bir hafta beklicem canım ama dün bugün test yaptım negatif çıktı bilemiyorum valla ama afedersin şeffaf akışkan bir akıntım var bende ne olduğunu bilemiyorum canım bakalım bekleyip görücez heyecanlıyım 😂
sacmalamakizim rumeysa_mom Bende de öyle çok afedersin sümüksü şekilde bugün AVM’ye gittim hatta ped taktım olurum diye ama olmamışım. 😌 inşallah hamileyizdir ya hayırlısı olsun. 😊
rumeysa_mom sacmalamakizim benimde öyle karnım ağrıyor öyle ağrıyor ki anlatamam yaa heran adet olcakmışım gibi ama olmadım kasıklarım da ağrıyor ben normalde adet sancısı adet belirtisi nedir bilmezdim düzensiz olduğu için bir bakardım olmuşum ama bu ay baya bir belirtim var zaten Çin robotu gibiyim sağlam bir tarafım kalmamış 😅😅 kadınlık hormonları çok değişik ya 😅
sacmalamakizim Aslikryl Bat aynı bende aynı olmadım arada ağrılar geliyor gidiyor o kadar inşallah olmayız ya 😍