Seyma_erdgn Adetim 9 10 gün gecikti test yaptım silik çizgi çıktı kan verdim 81.54 beta çıktı herkes farklı bisey söyledi kafam karıştı
mombarbie_ Seyma_erdgn ilk betaniz gayet iyi gec döllenme olmuş olabilir 2 gün sonra tekrar edin betanizda 2 katına yakın artış olması gerekli
Seyma_erdgn Beta ya düşük diyen oldu olmayabilir dediler cuma günü randevu aldım gitcem herkes bisey söyleyince sevinemedim bile 😏
Azzebus Seyma_erdgn betanın düşük ya da yüksek olması önemli değil önemli olan katsayının artışı gebelik var ama sağlıklı mı onu bir daha ki kan verişinde anlarsın canımm
YldrmNUR Seyma_erdgn ben öğrendiğimde betam 49du. Yani kaçla öğrendiğin önemli değil önemli olan 2 günde en az %60 artmış olması canım. 2 güne bir kan verip takip etmelisin
Ezel16 Seyma_erdgn Ooo canım sen millete bakarsan karaları bağlarsın.. Benim adetim 19 gün geçti o günde kanda 12.6 değerle öğrendim.. 5.5 hafta geç döllenme olmuş demişti doktorum o yüzden sakin ol bu anın tadını çıkart önemli olan düzenli şekilde bundan sonra artması..
Lisavera Seyma_erdgn ben betamı 5. 35 le öğrendim takılma bir kaç gün bekle sonra gene kan ver muhtemelen hamilesin
mombarbie_ Seyma_erdgn ilk betanin bir önemi yok birsey soylenebilmesi için önemli olan 2 günde 2 katına yakın artış gözlemlemek sağlıklı gebelik olduğunu belirleyen şey budur
Seyma_erdgn YldrmNUR yaa çok detaylı bilmiyorum aslında ilk çünkü cuma gününe randevu alcam tekrar kan idrar vercekmisim ultrasondan bakilacakmis
Rabiul Seyma_erdgn ilk muayeneye sıkışık gidin görüş açısı daha kolay olur üstten bakılması için alttan bakarsa sıkışık olmanıza gerek yok zaten
Patito__ iremm00 son iliski ile beta arasonda kac gun vardi acaba bnde bes gun geciktim ama test negatifdi ucuncu gnu İliski uzerinden 13. Gun idrr testm negatifti bgun 15. Gunum daha olmadm
Goncaaaalm Seyma_erdgn benim 116 çıkmıştı kimyasal gebelik olabilir dediler 1 ay gecikmem olduğu halde 1 hafta sonra verdim 14bin gibi bişey çıkmıştı şuan 23.haftaym yeni olabilirsiniz
Seyma_erdgn Ezel16 yaaa öyle insanları çok takmam ama ilk kez yaşayacağım bisey ben hamileyim dedim betan düşük olmayabilirsin sevinme falan şok oldum
Patito__ Ezel16 son iliski bu degerden ne kadr onceydi acaba. Bn iliskimden sonra 13. Gun test yaptim negatifti bugun 15. Gun hala olmadm
Berrinoo Seyma_erdgn çok şükür 2 gün sonra tekrar beta yaptırdım artı öyle 2-4 günde bir yaptırttı doktor güzel artıkca gebelik var dedi