Tbyk Tinii_minii_mom evet. Bana 8.20 de sekreterleri bul yatşını yapıcaklar dedi öncesinde bi sezeryanı daha varmış
Baharleo1 Aliss61 benimde 2. Olacak 1.de acil oldugu için korkmaya vaktim yoktu ama şuan korku değilde endişe heycan var bi çocugunu arkada bırakıp ameliyata girecek olmak biraz hüzünlü hissettiriyor ameliyat acısı ayaga ilk kalkıp yürüyene kadar biraz zor yürümeye başlayınca azalıyo umarım yine öyle olur Allah hepimize kolay sağlıklı doğum nasip etsin
Aliss61 Baharleo1 amin canım inşallah Allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah 🤲🏻🥰
Ask34 Aliss61 bizimde 5 Şubat. Ama benim 2.bebeğim olduğu ve başıma gelecekleri bildiğim için korkum yok. Size tavsiyem sadece bebeğinize odaklanın. Doğumdan sonra çok rahatlayacaksınız iyi şeyler düşünün hep.
Sag2706 Benimkide 5 şubat kızlar ikinci sezeryan ilkinde çok rahattım bişey bilmiyodum olacaklara dair şimdi hem biliyorum hem arkada bi çocuk bırakıyorum o zor geliyor. İnşallah hepimizde sağ salim girer çıkarız bebişlerimizle mutluca evimize döneriz
Aliss61 Tinii_minii_mom yanlız değilsin canım bende aynıyım gün yaklaştıkça panik oluyorum iğneden korkmuyorum ama o his nasıl olucak nasıl uyuşucam midem bulanıcakmı sağ salim çıkabilecekmiyim diye kendimi düşünmekten alamıyorum 😓
Aliss61 Yagar bende aynı şekildeyim canım Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eylesin inşallah 🤲🏻🥰
Yagar Evet pazartesi sezaryam olacaktm gece suyum gelince hemen sezaryana aldilr cok sukur iyiyiz simdi
Aliss61 Yagar Allah analı babalı büyütsün inşallah canım 🥰nasıl geçti süreci anlatır mısın canım korkmalımıyım😓
Tinii_minii_mom Yagar yaaa maşallah Allah analı babalı büyütsünn su gelmeden önce başka belirtiniz oldu mu yaa bende korkuyorum pazartesiden önce olur diye