Tinii_minii_mom Yagar ay aynı korkuyu yaşıyoruz resmen. Bende ameliyat sırasında panikten bunları yaşarım bayılırım falan diye korkuyorum ya
Tbyk Tinii_minii_mom o örtüyü boğaza kadar dayamasalar aslında öyle panik bunalma olmıcak sanki boğazımıza kadar daraltan bişey var
Yagar Tinii_minii_mom yaa karnimi kestiklrinde bi koku gelmisti kan kokusu gibi oo beni maf etti ondan sonra bayilcak gibi oldum zaten onlar kotu oldugunu anliyolar iyimisin dedi hemsire deilm dedim igne yapti damar yolundn hemn o iyi geldi neydi bilmiyorum yaptigi
Tbyk bedia00 benmde 5 şubat doktorum gece 1 den sonra su bile içmeyeceksin yoksa sezaryen iptal olur dedi saat 10 gibihaşlanmış yumurta patates gibi susatmıcak şeyler ye oruç gibi sabah aç geliceksin dedi
Yagar @“Tbyk”#p3129485ilki yarim saat falan surmustu bebek 15 dkda cikiyor zaten sonra seni dikip yapistrmalridac15 dk faln
Tbyk Yagar ay ne güzel doktoruma sordum oralarını düşünme sen bize bırak rahat ol dedi ama nerde düşünmemek elde mi 🙂
Tinii_minii_mom Tbyk ortamda önemli sanırım iyi bir ekip her şekilde rahatlatır Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Yagar Tinii_minii_mom ilki ozeldi cok ilgiliydi ekip doktorum şakalar falan yapiyordu bu devlet olacagi icin tedirginim galiba
Tinii_minii_mom Tbyk genelde 5-6 dk da bebek çıkıyormuş 30-40 dk dikiş 30 dk falanda bir odada bekletiyorlarmış benim arkadaşlarım hep böyle anlatmıştı ama dikiş kısmı çok uzun geldi dayanmak zor
Yagar Tinii_minii_mom bazisini kan tutuyormus beni tutuyor bence doktoruma cok kotu kokuyo bayilicam dedigimde daha kesmedim bile dedi psikoljikmi benimi kandrdi bilmiyorum
Tbyk Tinii_minii_mom evet. Bana 8.20 de sekreterleri bul yatşını yapıcaklar dedi öncesinde bi sezeryanı daha varmış
Rvzaa Benim de 3.sezeryan olucak ilkinde midem çok bulanıyor dedim çünkü miden elimde altını temizliyorum dedi 😂😂😂