Byz0706 Kahverengihisler Gözünüz aydın sağlıklı gebelik olur insallah hayırlısıyla kucağiniza almak nasip olsun 🌸
Kahverengihisler Yazmelegi_ kan testi yaptırana kadar ya test yanlışda diye çok tedirgindim. Doktora gidicem ama gittiğimde kalp atışını da duymak istiyorum cumartesi gitsem duyarmıyım bilmiyorum
Byz0706 Kahverengihisler Yarın bile gitseniz kese gözükme ihtimaliniz var Bence gidin folik asitte başlrsınız hem
Kahverengihisler Byz0706 kese gözükür ama gitmişken kalp atışını da duysam diye bekliyorum hem çalışıyorum bir tek haftaya cumartesi boşum kalp atışı duyarmıyım o gün diye düşünüyorum
Kahverengihisler Yazmelegi_ 22 Aralık diye hatırlıyorum bir gün öncesi sonrasında olabilir çok dikkat etmemişim
Svl2109 Kahverengihisler 3 Aralık regl günüm ama 22 de tek ilişkide hamile kalmışım 3 ocakta betam 18 di cnm
Svl2109 Kahverengihisler uygulama 2 hafta önden gösteriyor cnm 6 haftalıkken duydum ama cuma doktordaydım 8+5 di doktorum 7 haftalık dedi
Kahverengihisler Svl2109 benimde 22 aralıktı diye hatırlıyorum bizimde pek ilişkimiz olmadı hatta yumurtlama dönemini falan da kaçırdık diye biliyordum
Sevde_M Kahverengihisler canım oncelikle hayırlı olsun bende pcos olarak gebe kaldım bu ay çok şaşırdım çok mutluyum ve bir okadar da tedirgin. Acil e kan vermeye gitsem kizarlarmi aceba bunun için mi geldin diye
Kahverengihisler Sevde_M ben dün akşam acilde kan verdim kasıklarımda aşırı ağrı vardı idrar yaparken yanmam vardı gebelik şüphem de var dedim