Kahverengihisler  Pcosluyum ama akıntıma göre bir- bir buçuk hafta önce real olmama gerekirdi. Ama hep gecikmeler yaşadığım için takılmadım rüyamda hamile olduğumu görünce test aldım ilkinde heme iki çizgi görünce ikinciside yaptım çok şaşırdım hiç beklentim yoktu
251211 Kahverengihisler oyy maşallah 🥰 kan verin hayırlı haberlerinizi bekliyorum sağlıkla inşallah 🥰🥰🥰
Hiratuba Kahverengihisler hayırlı olsun canım gözünüz aydın 🥰 ne zamandır gebelik istiyordun, ilaç vs kullanmış mıydın , bende de pkos var ikinci bebiş planlıyoruz yeni başladık, Klomen +çatlatma iğnesi denedik bu ay olmadı ikinci aya başlicaz
Kahverengihisler Beyzaanr rabbim isteyen herkese nasip etsin ben 14 ay çok istedim olmadı bir kaç aydırlar bırakmıştım düşünmüyordum başka şeylerle uğraşmaya başladım. Bu günde sırf rüyamda gördüm diye test yaptım rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kahverengihisler Yazmelegi_ içim içime sığmıyor yarın vericem yada gece eşimle birlikte kan vermeye gidicem
Sevde_M Kahverengihisler canım oncelikle hayırlı olsun bende pcos olarak gebe kaldım bu ay çok şaşırdım çok mutluyum ve bir okadar da tedirgin. Acil e kan vermeye gitsem kizarlarmi aceba bunun için mi geldin diye
Kahverengihisler Hiratuba 14 ay istedik olmadı sonra ben işe 4 ay önce de eşim varikosel ameliyatı oldu sonra ben işe başladım korunmaya başladık bu ay yumurtlama günümü de kaçırdık hatta bu ay korunmadık çok fazla birliktelikte olmadı testi öylesine yaptım. Herhangi bir ilaç vs kullanmamıştım. Doktorum tedavisiz gebe kalamayacağımı söylemişti çok şaşırdım test sonucunu görünce
Hera4828 Kahverengihisler Maşallah hayırlı olsun Rabbim mucizesini verirse olur tabi sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻
Hiratuba Kahverengihisler Aynı senin durumun gibi bi arkadaşıma da öyle dedi doktor tüp bebekle bile şansın az falan demişti o da normal yolla hamile kaldı. Bence sen direkt doktora git belki progestan falan verir bebek daha iyi yerleşir hem senin de için rahat olur
rich_mom Bir an önce doktora git kadin doğuma git doğruca durumunu anlat doktor ona göre progestan falan verir bebek tutunsun diye picosta düşük riski çok fazla lütfen dikkatli ol gozunuzaydin saglikla.kucaginiza alin