Beyzaanr Minnakbiri ya lutfen gidip kan verir misin bende 12. Gun yapacagim cok umut doldum senin var gibi bi ver bakalim kac cikacak
Minnakbiri Beyzaanr şöyleki iğne kullandığım için 14 gün beklemem gerek boşu boşuna umutlanmak istemiyoruz hepimiz birbirimize umut oluyoruz farkındayım ama hafta sonunu beklemek istiyorum mutlaka yazarım 🌺
ssahin22 Zeyna27 Kuzum üstteki ilk testim 11. gün yani dün. Alttaki bu sabah ki yani 12. gün ama c çizgisi normale göre dipteydi o silik çizgide dipte o yüzden açarak çektim bozuk test dediler
Beyzaanr Minnakbiri bende kullandim genelde 12. Gun dogru gosteriyor pozitifse pozitif negatifse negatif
ssahin22 Kızlar bu test yine mi bozuk c çizgisi baya uçta çünkü olması gerektiği yerde değil 🤦🏻♀️ Yoksa negatif mi direk
yasminnnnnnn ssahin22 bende internetten aldım 3 gündür aynı seninki gibi çıkıyor koyulaşma yok o c köşede
ssahin22 yasminnnnnnn ilk testim silik çıktı dünkü bozuktu şimdikide silik çıktı ama bence bozuk. Bi bakar mısın son attığım fotoğraflara birtek ben mi görüyorum acaba