ssahin22 Beyzaanr sağlık ocağı için geç kaldım ya akşama misafirim var şimdi hastaneye de gidemem 2 tane daha test var onlarıda yaparım pzt günü zaten kontrolüm var doktor kan alıcak orda belli olur
ssahin22 3prenses1prens dimi ya bugün boşuna yapmıyım tekrardan Rabbim nasip etmişse vardır zaten yoksa ben test yapsam nolcak
Cicek_ ssahin22 ilk testin doğru bence, ikinci test bozuk gibi duruyor. benimde arada bir öyle ağrı giriyor, bazen regl ağrısı gibi ağrıyor ama ondan da farklı bir ağrı gibi. 7 sinde regl günüm cumartesi yapıcam bende test.
Minnakbiri ssahin22 ben de sizinle aynı gündeyim benim de hep negatif görüyorum test kağıdını çıkarıp bakınca çok zor görülen bi çizgi görüyorum ama yok sanırım olsa hafif de olsa koyulaşırdı 😔 regl günüme kadar yapmayacağım artık umutlanmamak için
Fatosca ssahin22 hep düştüğüm tuzaklar bunlar evde bunun gibi bir sürü test var çatlatma iğnesinden sonra dayanamayıp kendim yapardım böyle çıkardı sevinip kan verirdim negatif. Zaten sonra tüp bebeğe başladım 2 buçuk ay içinde de çok şikir hamile kaldım şu an oğlum 1 yalında hattaa kendiliğimden hamile kalmışım 5 haftalık 😂😂
ssahin22 Fatosca Ben dayanırdım da gaza getirdiker yap diye😄 zaten genelde 10. gün sıfırlanıyormuş iğne etkisi
Minnakbiri ssahin22  benim de böyle çıkmaya başladı kendi olması gereken çizgiyi mi görüyorum acaba diyorum ama inşallah koyulaşır 12.günüm
Zeyna27 ssahin22 yarın ilk idrarla dene daha koyu çıkacak bu şekilde iğne etkisi olmaz aşkı var hayırlı olsun yine de yarın sabah tekrarla sonra kan ver
ssahin22 Zeyna27 Yaa ilk paylaştığım silik çizgili dün yaptığım test. Bugün sabah yaptığım en son attıgım sanırım test bozuk anlayamadım. Yarın tekrar deneyeceğim inşallah vardırrr🥰
Beyzaanr Minnakbiri ya lutfen gidip kan verir misin bende 12. Gun yapacagim cok umut doldum senin var gibi bi ver bakalim kac cikacak
ssahin22 Zeyna27 Kuzum üstteki ilk testim 11. gün yani dün. Alttaki bu sabah ki yani 12. gün ama c çizgisi normale göre dipteydi o silik çizgide dipte o yüzden açarak çektim bozuk test dediler