OnlyBaby Canım benim iğne hariç 11. Gündü bundan biraz daha koyu çıkmıştı. Beta verdim negatifti tutmamıştı. İnşallah senin tutmuştur bol bol su iç ve beta ver yarın eğer çok merak ediyorsan ☺️
ssahin22 Eeelooo ay bilemedim kız eşim de diyo ki sevinmiyim kan verdikten sonra sevinirim diyo ama hopluyor zıplıyor evde😄
Anneoluyorumm00 ssahin22 var canım bende görüyorum hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına inşALLAH 🤲
Yelizkhrmnn Allah sevincinizi artırsın inşallah tutmuştur benimde 7. Gün bugün beklemesi çok zor geliyor 2 senedir istiyoruz bizde birde 8 haftalıkken düşük olmuştu. Bende bu ay ilk defa formata + iğne oldum. Allah sağlıklı evlatlar versin
Gizemyldz-1997 ssahin22 canım benim de böyle çıkmıştı dayanamayıp kan vermiştim kan versen düşükte olsa betada çıkar 🥰🥰 hadi hamilesin inşallah ❤️❤️
ssahin22 Gizemyldz-1997 Ayy gerçekten mi inşallah vardır canım yaa yarın sabah ilk idrarla da tekrarlıycam bi inşallah pozitif cıkar
Gizemyldz-1997 ssahin22 çıkar inşallah canım iyi düşün iyi olsun ben inanmıştım çünkü kan verdim o günü çıktı kan da da sen yine yap bekle 14. Günü çünkü beta düşük çıkıyor 2 günde bir kan ver diyorlar
ssahin22 Gizemyldz-1997 takipteyim canım nedense iğne etkisi olsa daha koyu cıkar gibi geldi bu varla yok arası gibi 🥰