ssahin22  KIZLAR SADECE BEN Mİ GÖRÜYORUM AŞIRI AŞIRI SİLİKK BAKTIĞIMDA NEGATİF SANDIM AMA SADECE BEN Mİ GÖRÜYORUM YOKSA
Fts123 ssahin22 bende adetim günü gelmeden heyecandan yapmıştım seninki gibi çıkmıştı ama daha sonra adetim. ceti 5. Gün kan verdim bhcg 154 çıktı canım benim inşallah pozitiftir güzel haberlerini bekliyorumm
mrp2023 ssahin22 istersen sabah ilk idrarla tekrar yap testin varsa sabah bi daha bakalım var ama çizgi canım hayırlı olsun inşallah vardır
3prenses1prens ssahin22 evet canım var gibi hafif görünüyor bence sabredebilirsen 2 sonra tekrar dene
Zeyna27 ssahin22 yarın ilk idrarla dene daha koyu çıkacak bu şekilde iğne etkisi olmaz aşkı var hayırlı olsun yine de yarın sabah tekrarla sonra kan ver
ssahin22 Adem-inci 11. gün gerçek pozitif olanlar da var ama emin olamadım daha net çıkmaz mıydı iğne etkisiyle
Adem-inci ssahin22 ama bu zamanlar sıfırlanıyor diyor kimisi yada sıfırlandı bu gebelik çizgisi de olabilir 3 yumurtan vardı ya senin birinden biri tutmuştur illa diye düşünüyorum🤣