Teslimenursevil B1cnm ama kuzum aynı testte arkadaşımda yaptı aynı anda yaptık bişey çıkmadı onda hiç
Srp53 Teslimenursevil canım bu testler seni mi buluyor hep ya inşallah vardır bu sefer adetin falan geçti mi ?
Sinemm68 Teslimenursevil diğer ay asla ovülasyon kullanma 2 günde bir ya da gün aşırk ilişki birde doktor takibi inşallah nasip olur
berna-24 Teslimenursevil büyük ihtimalle kimyasal gebelik geçmiş olsun kan testi verdim 3 dü degerim yükseldi yükseldi bı anda yavaş yavaş düşmeye başladı kanama başladı ağrısız normal regli gibi
Teslimenursevil berna-24 sanırım benşmde öyle oldu çünkü 2 erken 1 kaset test pozitifti ya anlamadım bilmiyorum
berna-24 Teslimenursevil benimde silikti ben hatta grip şikayeti ile gittim antibiyotik kullanımı için de gebelik testi yaptır dedi değerim sadece 3 çıktı bende olma ihtimali olabilir diye ilacı kullandım bekledim iki gün sonra artmıştı değerim ama çok az miktarda artış gösterdi bı kac hafta arttı sonra kontrole gittiğimde Dr kimyasal gebelik dedi hastane de tuvalete gittim kanama başlamıştı..
Hulo2105 Teslimenursevil canım sen neden gitmedin hala doktora belki başka bişey var kan verseydin ya
myavocado Teslimenursevil hemen acile gidin hemen, Allah korusun test pozitif iken kanama normal değil ki neden bekliyorsunuz, hızlı müdahale ile belki önlenir düşük v.s. tehlikesi varsa, veya sizin sağlığınız da önemli neden gitmiyorsunuz
Teslimenursevil myavocado kuzum kimyasal gibi bişey geçirdim büyk ihtimal kanamam bildiğin adet gibi oldum çünkü artık söküldü iyice nasip değilmiş