Hulo2105 Teslimenursevil bence pazartesiyi bekleme yarın hemen kan ver böyle bekleme her yaptığın pozitif çıkıyor 🤔
Sinemm68 Teslimenursevil pedin doluuypr mu renk kırmızımı canım , yoksa leke gibi mi yerleşme kanaması olabilir mi acaba
Hiratuba Teslimenursevil ben gebelik testlerine güvenmiyorum, ben mesela pozitifi gördüm ama adet oldum. Bence adet olmuşsunuz artık daha fazla kafanıza takmayın. Bir sonrayı aya dua edelim
YeniGelinMeselesi Belki düşük falan yapıyorsunuz kadın doğuma git bence bir an önce testlerin pozitif olduğunu da söyle yani
Teslimenursevil YeniGelinMeselesi düşük yapsam ağrım olmaz mı ya benim belime bıçak saplanıyo gibi oluyo sadece
Teslimenursevil Hulo2105 dimi hatta aynı marka gebelik testi 2 tane aldım arkadaşımda yaptı benimle birlikte onda hiç bişey yok bende çift çizgi
Hulo2105 Teslimenursevil valla git bekleme bu belirsizlikle insan kafayı yer. Kanamam olmasan tamam dicem de hem pozitif hem kanama ilginç yani bekleme hiç.
Teslimenursevil Hulo2105 bizde anlamadık valla ilçede oturuyorum merkeze yollar beni burdan bakmıyolar burda çünkğ yarın sabah kan vericem
Dilara_0 Teslimenursevil belki düşük yapıyor ve bilmiyorsunuzdur. Arkadaşım da yaşadı aynı şeyi kendi kendine düşük yapmış böylece 1 ay sonra farkedildi yarın git bı kan ver ona göre değerlendir durumu
Teslimenursevil Hiratuba adet oldum ama testim pozitif çıktı aynı testi aynı anda arkadaşımda yaptı onda çıkmadı
Hiratuba Teslimenursevil şuan kimyasal yaşamış olsanız bile bir çözümü bir önlemi yok, zaten hep derler her korunmayan kadın kimyasal yaşayabilir ama haberi olmayabilir diye. Bu çok normal bi şey . Henüz kese ve bebek oluşmuyor değer yükselmeden geri düşüyor .
Yusufayazin__annesi Teslimenursevil acile gitsene kuzu bir kaset testtede çıkmış. Bu inslalah sana tutunur
B1cnm bu sene ki testlerde mi bilmiyorum yalancı pozitif çıkıyor aynı sorun arkadaşım da oldu bugün adet oldu dün silik çıktı garip
Teslimenursevil B1cnm ama kuzum aynı testte arkadaşımda yaptı aynı anda yaptık bişey çıkmadı onda hiç
Hiratuba B1cnm evet benimde öyle oldu internetten 10lu test getirdim beş tane yaptım sadece birisinde silik çizgi anında cıktı kesin gözüyle bakıyordum, diğer gün tekrarladım hiçbirinde silik çizgiyi bırak kuruma çizgisi bile çıkmadı bembeyazdı.