Fhnxxhnxdhnbg- Bizde 29+2 Nisan başı sezeryan olucak sırt ağrılarım çok var bebeğin harekleride çok aşağıda hissediyorum normelmi kızlar
Melikeevren8 umutsmom20 bizde 29+0 olduk doktor tahmini 15 nisan sezeryana alırım dedi acaba geç mi normal mi emin olamıyorum sizin normal doğum mu ☺️
Melikeevren8 umutsmom20 hazırlıklar ne durumda daha ben kıyafetlerini yıkayıp ütülemedim bile sizde durumlar ne😂😂
umutsmom20 Melikeevren8 valla herşey olduğu gibi duruyor henüz bişey yaomadim bende gelen kargolar öyle bekliyor😬
Seyhanshn Melikeevren8 Birkaç tulum ve ve body dışında hiçbir şey almadım. 33. Haftada memlekete gidicem her şeyi oradan almayı düşünüyorum yanımda ekstra ağırlık yapmak istemiyorum. Umarım aksilik çıkmadan eksikleri tamamlar çantamı hazırlarım 😅🙈
Zeehraaaa Seyhanshn gurbetteyim doğum memlekette olacak eşimin görevinden dolayı ilçede yaşıyoruz imkanlar kısıtlı. O yüzden en iyisi budur bizim için. Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin az kaldi👼☺
Seyhanshn Zeehraaaa Amin inşallah hepimiz kolaylıkla kavuşalım. 🌸 Burada çoğumuz aynı günlerde doğum yapıcaz büyük ihtimalle. Sağlıkla gelsin hepsi de 🤍
Seyhanshn Nisan anneleri olarak isim neler düşünüyorsunuz onu da konuşalım isterseniz. Eşim Elif ismini çok istiyor ben de İnci ismini beğeniyorum bu aralar, henüz net bir şey yok bizde. Sizin cinsiyetiniz ne, isim önerileriniz var mı ?
tugba0090 20 Nisan doğum görünüyor ama benim ikinci sezeryan olduğu için erken alincak ayın 10′dan önce.. bebeğim kız EFNAN DURU düşünüyoruz ❤️🥲 Seyhanshn
Seyhanshn tugba0090 Efnan da güzel Duru da çok naif hoş bi isim ☺️ Benimki de ikinci sezaryen olacağı için doğum 15 nisan gibi olacak. Normalde 28 Nisan görünüyor. Hayırlısı artık 🙏🏻
yusasmami 29+4 teyim 15 Nisan tahmini doğum tarihi normal doğum istiyorum oğluşum için hayırlısıyla ❤️ Ben de henüz bi şeyini yıkamadım 😂
Beyzada Aybenar nisan 15 sezeryana alalım dedi hatta 14.04.24 bebeği olsun dedi Dr bende uygun görürseniz olur dedim 28+5 3 gün önce gün verdi ama tekrar tabi konuşuruz dedik
tugba0090 Beyzanurvia Yaaa ne güzell sağlıkla gelsin prensesler Efnan ismi ve anlamı gerçekten çok güzel isimleriyle büyüsünler🤲🐣❤️🥰