fundatlas Dnyaa56 28+6 benimde Nisan’da olacak inşallah 🙏🏻 bacak ayak krampları ve bel ağrısı dışında sorunum yok çok şükür 🙏🏻 heyecanla bekliyoruz oğlumuzu 💙🥰
1prenses1prens-moms Dnyaa56 30+4 haftalık olduk nisan 7 görünüyor ama normal doğum bilinmezde tabi nefes alıp verirken bile zorlaniyorum vallahi
Cokomel16 Dnyaa56 28 haftayı tamamladık bizde nisan 17 gibi gözüküyor doğum dedi doktorumuz sağlıkla gelsin tüm bebişler inşallah 😇
Aybike042024 Dnyaa56 Bizde çok şükür 28+5 olduk🥰🧿Doğum 19 Nisan gözüküyor fakat sezeryan olacağı için büyük bir ihtimalle 8-9 Nisan’da olacak🤲🧿
Lavinya_21 Dnyaa56 bende 28,6 oldum nisanın 16sına denk geliyor dogumum. Daha hiçbir hazırlık yapmadım 😬
MadameNoire Dnyaa56 benim de 29+4 doğum 14 nisan uygulamaya göre zaten haftasına eşit ama sezaryen olacağı için ya martın son haftası ya da nisanın ilk haftası görünüyor .. ağrılı sızılı zaman geçtikçe heyecanlı, stresli geçiyor 😄😄
Zeehraaaa Dnyaa56 bende 27+4 bende nisanda olur galiba memlekete gideceğim şubat sonunda doktora gidince belli olur bakalm🤩👼
Seyhanshn Zeehraaaa Ben de 27+6 dayım şu anda. Mart başında beni de uzun bi yolculuk bekliyor hem otobüs hem uçak. En iyisi imkan varsa ailenin yanına gitmek. Uzakta olmak zorlayabiliyor bazı durumlarda.
eda9616 Dnyaa56 32 hafta olduk biz de doğum için henüz bir şey denilmedi Mart sonu Nisan başı gibi olacak
hayalim35 Dnyaa56 28+1 haftalık olduk 21 nisan gözüküyor sancılarım şimdiden oluyor ara ara bazen belim kırılmış gibi üstüne hiç uzanamıyorum yan yatınca ayaklarım çabuk uyuşuyor sabah uyandım felçli gibiydim inanılmaz bi ağrı rabbim yardımcımız olsun inşaAllah
Zeehraaaa Seyhanshn gurbetteyim doğum memlekette olacak eşimin görevinden dolayı ilçede yaşıyoruz imkanlar kısıtlı. O yüzden en iyisi budur bizim için. Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin az kaldi👼☺