Bussuk Bugun 8+5 hafkıkken doktora geldim kese var bebek yok doktor pazartesi günü ne kadar vekleyelim yoksa ya kürtaj yada ilaçla düşük dedi bunları yaşıtan varmı
Duru_su12 Bussuk evet ben yaşadım benim bebek vardı kalp atışını falan da duyduk ama kalbi durdu kürtajla aldılar
Gulsahozyr Bussuk ben de ilk gebeliğimde yaşamıştım. Hep 6 haftalıkta kaldı gittim geldim gittim geldim gelişmedi bebek doktor bu kese düşer alalım dedi. Başka doktorlara gittim aynısını söylediler. Tam kürtaj için gün almıştım ki kürtaja 1 gün kala düştü hastaneye gittim ertesi gün tekrar kürtaj olup içimi temizlediler anestezi ile olmuştu . Doktorum Kürtajdan sonra 2 ay regli ol için iyice temizlensin sonra bebek yapabilirsiniz demişti öylede oldu çok şükür ellerinizden öper oğlum şimdi 31 aylık 🤲🏻🥰
Eminekmsr Bussuk ilk gebeliğimde 48 günlükken düşük yaptım. Önce lekelenmelerim başladı ama tutunma kanaması diye düşündüm. Gece 4 te düşük yapıp öğlen anestezi ile kürtaj oldum. 10 dakikalık bir işlemmiş ama ben dayanamayacağımı düşündüğüm için bayıltmalarını istedim. 3 ay sonra hamilelik için uygun ruhen de hazır olacağımı söylemişti doktorum. Ama ara ara muayenelere gittim hiç bir problem yoktu. Şimdi 6 haftalık hamileyim düşük yapmaktan korkuyorum. Ama Allahım hepimizi ve yavrusunu korusun. Kürtaj olmandan yanayım bir problem olmadığı sürece istediğin zaman hamile kalabilirsin yeniden yaşamış biri olarak söylüyorum❤️
Deletedmom89_ Bussuk bende yaşadım, 6. Haftada kalp atışını duydum, sonra 8. Haftada kalbi durmuştu, kürtaj oldum, vakumla ve anesteziyle aldılar. 3 ay korundum, yeniden hamile kaldım. Rabbim sizede en yakın zamanda nasip etsin🙏❣️
Deletedmom89_ Bussuk kürtajdan sonra kadın doğum iyi bir doktora görünün muayene olun, sonrasında genetik bölümünde kan pıhtılaşma testlerini yaptırın, benim herşey iyi çıkmıştı.3 ay boyunca i mom latte mor kutu takviye kullandım, korunmayı bıraktım Çok şükür Rabbime yeniden nasip etti🤲
Duru_su12 Bussuk bana doktor 6 ay dedi ama sonra gebelik düşünmemiştim yani 1 yıl korundum o olaydan sonra
Svl2109 Bussuk benim ilk gebeliğim öyle oldu cnm kese gördük 10 gün sonra lekem gelmeye başladı ve kendiliğinden düştü benimki
lilyum_ Bussuk ben de 6+3 üm. Kese var bebegi göremedik hâlâ. Siz keseyi gördüğünüzde doktor yolk kesesi normal bebegi besleyen yapılar güzel sorunsuz gibi şeyler söyledi mi? Yani bunlar sorunsuz iken bebek olusur mu yoksa sorunsuz olsa bile bebegin oluşmaması ihtimali var mı?
Sevmbiln Ağustos 6 sında 6hafta 2 günlük kalbi durdu acil kürtaja aldılar anestezi uygulanmadı karnım tok olduğu için çok acılar cektim.24 Ağustos ta tekrar adet görmeye başladım hemen hamile kalmışım şükürler olsun hersey allahtan suan 23 haftalık hamileyim ama ilaçla düşürme sistemine güvenmiyorum kürtaj daha güzel temizliyorlar diye biliyorum
Ozlem1993 Bussuk korkmayın ama uyutsunlar sizi beni uyutmamışlardı ilk gebelik düşüktü canlı canlı hep düşük yaptım dogum yapar gibi hemde parca kalmış denip kürtaj oldum canımı cok yaktı devlette bi doktor yani benm arkadasmda oldu uyutuyorlar ve hissetmiyorsunuz benim şansıma geldi öylesi öğrencilere eğitim verdi bide o haldeyken ben yani bi unutmadıgım an varsa odur.
amine4444 Bussuk korkma canım Rabbim sana tez zamanda tekrar bir evlat sevinci versin kucagını doldursun en yakın zamanda 🤲🤲🤲🤲
Gulsahozyr Bussuk mutlaka anestezi isteyin benim doktorum ilk olduğu için ağrın çok olabilir dedi bende her gittim doktora anestezi olur değil mi diye sormuştum. Ayrıca bence psikolojik olarakda daha rahat atlatılıyor bence anestezi ile zaten insan bebeğini kaybettiği için üzgün birde acı çekerse daha kötü olur bence anetezi ile kürtaj olursanız hiç bir şey hissetmezsiniz süreç daha kolay atlatılır.
Srfe01 Bussuk ben ilk bebeğim de kürtaj oldum korkmayın zaten bayiltiyolar uyandığınizda herşey bitmiş oluyor
Yadem2024 lilyum_ canım bende 6+2 günlüğüm şimdi Dr dan geldim bebeği kalp atışını duyduk rabbim sana da nasip edecek az bekle bakalım
lilyum_ Yadem2024 ben dün gittim göremedik doktor haftası ile uyumlu dedi aslinda ama beta değerlerim yavaş artıyor o yüzden bos gebelik olabilir mi diye endişeleniyorum.