ElifNilMom Merhaba kızlaaar, biz perşembe sabah kavuşuyoruz nasipse 😍 siz de durumlar nedir son kaç 😇
Evremerv ElifNilMom Uygulamaya göre son 4 ama kızım ne zaman gelir Allah bilir 🤷🏻♀️ Keşke bugün doğsa banada dua edin lütfen 🥺
ParodiMom Oyy gözünüz aydın olsun Rabb’im hepimize o sevinci yaşatsın benimde de 42 hazırlıkları bitirmeye çalışıyorum yorucu bir maratonun sonuydu ve çok yorucu geçti
ElifNilMom ParodiMom çok teşekkür ederimm dualarınızı beklerim Sizler için de en hayırlısı neyse o olsun inşallah 😇
Seymaa324 ElifNilMom evet asla yapamayacağımı bildiğim için normal doğum istemedim cuma günü sezaryen olucam inşallah
annesininaski_ Seymaa324 Allah sağlıklı bir şekil de kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah 🤲 sezeryan günü kaç haftalık oluyorsunuz bende sezeryan olucam 30 haftaligim merak ediyorum acaba kaçıncı haftada sezeryan olurum diye 🌺
Yazgull_kurt22 @ElifNilMom sağlıkla gelsin inşallah banada dua edermisin bugün test yapıca m reglime 6 gğn var erken gebelik testi alıcam inşallah vardır 🤲
ElifNilMom Yazgull_kurt22 Allah razı olsun, inşallah. Ederim tabi kiiii rabbim hayırlısı ile sizi de sevindirsin inşallah kucağınızı boş bırakmasın 🤲🏽 siz de bana dua ederseniz sevinirim 🥲
Sena-3427 Benimde bu gece sancım başladı nişan geldi sonra acile gittik muayne ettiler sancım %80 çıktı bugün doğumunu yaparsın dediler hakkımızda hayırlısı inşallah 🌸
Kahraman88 Günaydın hanımlar kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim. Ne güzel duygudur ki anne olmayı Allah bize nasip etti sayılı gün çabuk geçer dediler ama 🙈 bizde 34+4 Şuan geçmek bilmiyor
Melek_2000 ElifNilMom çok teşekkür ederim canım..çok şükür dün akşam üstü 6da kızımı normal dogumla aldım kucağıma..Rabbim herkese nasip etsin🤲
Sena-3427 ElifNilMom dün doğum yaptım çok zor geçirdim vücudum sancılara dayanamadı sezeryana alındım