Naressmom1644 Edus35 bende 5 aylık bebe anasiyim ondan uyuyamıyorum :( çok sabirliyimdir tahammülüm yüksektir ama hem hamilelik hem ardından bebenin uykusuz geceleri…… bı yandan mama iciriyorum bı yandan istemsiz ağlıyorum şu an uykusuzluktan :( Allah cumlemizim yardimcisi olsun valla
_Tazeanne 27+2 olum olalı geceleri bi kaç saat uyuyup uyanıyorum yeni kalktım meyve doğradım forumda geziniyorum 😁tabi bacak ağrısı kaburga ağrısı bunlardan bahs etmiyorum bile
mevomevo Esrakose bu hafta gitmedim haftaya kontrolüm var geçtiğimiz hafta 35+0da 2200 kg 48 cm idi sizde mi 36 haftasınız?
Arelblog Kızlar 35+3 oluk ama ıkı gündür sanki suyum geliyor az az olabilir mi ? Yoksa bir anda çok mu geliyor nasıl anlıcam
Yaseminnny Arelblog eğer kesenin ust tarafinda yirtik varsa sızıntı seklinde geliyormus eczanede ozel pedler var alip deneyebilirsiniz eger suyunuz geliyorsa pedde renk degisikligi oluyormus ihmale alacak birsey değil aslında
Mervenr00 Arelblog benim ilk gebeliğimde suyum evde gelmişti ama sızıntı şeklindeydi hiç durmadan yvas yavaş akıyordu hani su dolu balona iğneyle deli açarsınız de sızıntı şeklinde gelir ya o şekilde geliyordu sıcak sıcak sürekli bacaklarımın arasında hissediyordum bence suyunuz olsa anlarsınız benim de en çok korktuğum şey ya suyum gelirse anlamazsamdı ama doktorum merak etme her türlü suyunun geldiğini anlarsın demişti:) yine de kontrole gitmenizde fayda var tabi
Esrakose mevomevo evet ben de 36+2. Serklajlıyım. 34.haftada ciğer iğnesi yapıldı her an gelebilir sancın var dediler(ben hiç hissetmedim)Yatarak geldim bu zamana😬 haftaya kontrolüm var benim de . Çok merak ediyorum bebeği
HifaVera Kızlar adetim 2 gün gecikti, pembemsi leke geliyor ama çok çok az ve sürekli tuvalete gidiyorum Sizce bişeyler var mıdır ?
Bsraacelik Merveeemsiii soğuk süt beni rahatlatıyor baya valla Allah yardımcımız olsun son zamanlar zorluyor