Asyaeylul2816 rumeysaaa- sert zemine ayaklaırmınuzat ve ayak ayak üstüne atamazsam doğum baya baya yaklaşmış demek
Nurdann Asyaeylul2816 denemiş biri olarak gerçekten öyleymiş doğumdan önce atamamistim ayak ayak üstüne
Medineuyanik rumeysaaa- sanki biraz düşmüş Canım, benimde 32 haftada düşmüştü şuan 38+2 olduk beklemedeyim hala 😂
Snem33 rumeysaaa- bence düşmüş benimde 32. Haftada düştü midem rahatladı nefes alıp vermem biraz da olsa kolaylaştı uykularım toparlandı valla ☺️
Anneseker rumeysaaa- sizinde karnınızda yumuşama var mı ya benim bebeğim kanala girdikten sonra karnım bi yumuşak
rumeysaaa- Meryeminannesi20 evet benimde karnım küçülmüş gibi elimde dedi ki bol giyinince hiç 9 aylık gibi durmuyorsun diye
Asyaeylul2816 rumeysaaa- kaç haftalıksın benm sezeryanımda doğumlarım da kardeşime denemiştik 2gün sonra sancısı başladı doğuma gitmişti
Anneseker rumeysaaa- göğüsten göbek deliğine kadar olan kısım benim aşırı yumuşadı ya sanki doğum yapmışım gibi
Arzuanne MelteM2cck ah keşke inşallah dün ne zaman kesin gelcek dedim dua girdim sancılar vardı bu gün yok