birLinaannesi cihangirgozde hayırlısıyla ve sağlıcakla gelsinler inşallah 🩷🥰 Aynı hafta aynı gün görünce çok mutlu oluyorum 🙏🏻☺️
cihangirgozde birLinaannesi Amin inşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.. Ben de öyle yol arkadaşlarım var gibi hissediyorum 🥳🥳
Yalnizanne _annee ilk doğummu😍 hiç korkma Allahın izniyle kolayca kavuşursun doğum hikayeleri dinleme okuma abartıp korkutan olmasın herkesn bedeni farklı doğum şekli farklı acı eşiği farklı kolaylıkla kavuşursun inşallah 😍
Yalnizanne gizemsahinn57 bişey kalmamış belki daha erken gelebilr normalse tamamladı sayılır gelsede sorun olmaz 😍sağlıkla kavuşun inşallah 🤭
Ordanburdan Cennet_kusum16 merhaba neden erken alıyorlar. Ben de kayıp yaşadım 36+5 te alcaklar ama korkuyorum biraz
Cennet_kusum16 Ordanburdan rahim Ağzı yetmezliğinden ilk bebeğim 8 saat yaşadı vefat etti. Şimdi serklaj var maksimum 36 yi hedefliyor doktor sonrasını görebilir miyiz bilmiyorum dedi
Yalnizanne SmyEsciv sizinde az kalmış ikili rakamlara🤭 ilk doğumum sezaryen oldu bunu devlette yapıcağım içn mecbur sezaryen oluck ssvd olsydıda sezaryen isterdim yine😅
SmyEsciv Yalnizanne evet az kaldı ama geçmiyor zaman yavaş geçiyor 😊 ahahah dimi vd bende hiç düşünmüyorum açıkcası 😂
mrsmom_ Yalnizanne Evet ya az kaldı 🙈 inşallah normal olur ptesi cati muayenem var cok korkuyorum ama inşallah normal olur 🤲🏻🥰
gizemsahinn57 Yalnizanne aynen şuanlık herşey normal doğumu işaret ediyor ama bakalım kızım ne zaman gelmek ister ❤️
Burcugokhan006 Yalnizanne cok korkuyorum aslinda ikinci dogum amaaaa genede basima gelecekler korkutuyordu