Kahverengi Safie2020 bu gebeliğim gayet iyi ilki çok sıkıntılıydı düşük tehlikem vardı yatarak doğurdum diğe bilirim.Tek sıkıntım sırt ağrım çok oluyor oda oğlumun peşinde koşturmaktan magnezyuma başladım azda olsa rahatlattı
Ozgeeex Yalnizanne 27 gösteriyo uygulama ama belli olmaz belki sezeryan olurum doğum korkuları başladı yaklaştıkça zaman🥲♥️
SmyEsciv Yalnizanne ayy ne güzel ikili rakamlar 😊 140 benim siz sezeryanı isteyerek mi yaptırıcaksınız yoksa öyle mi olması gerekiyor bende sezeryan düşünüyorum çünkü
Yalnizanne SmyEsciv sizinde az kalmış ikili rakamlara🤭 ilk doğumum sezaryen oldu bunu devlette yapıcağım içn mecbur sezaryen oluck ssvd olsydıda sezaryen isterdim yine😅
Asli1453 Yalnizanne evet cnm haklısın korkuyorum ama bazende iyi düşünmeye çalışıyorum belki bu sezeryanim daha kolay olacak daha çabuk iyi olacağım diye kendimi motive ediyorum doğum yapınca post açarım inşallah
birLinaannesi cihangirgozde hayırlısıyla ve sağlıcakla gelsinler inşallah 🩷🥰 Aynı hafta aynı gün görünce çok mutlu oluyorum 🙏🏻☺️