Espbulut
[bilinmeyen] erkek doktorda daha rahat etmiştim 👍 temkinli oluyorlar merak etme ya da inşallah öylesi denk gelir doğumumu da erkek ebe yaptırmıştı çok memnundum ben
Espbulut
[bilinmeyen] Çatı muayenesinde zaten yalnızca parmaklarını kullanıyor sizi görmüyor bile bacaklarınıza örtü örtüyor öyle yapıyor rahat olun sakın kendinizi kasmayın
Elifffcik67
[bilinmeyen] bende kadın doktorda ısrarcı olanlardandım beni daha iyi anlar die düşünüodum ama şimdi erkek doktora geçtim profesyonel ve bilimsel buldum tıpta ayıp olmaz kesinlikle çekinilmemeli sağlık diil mi maksat.. ve güvenmek önemli kadınlar duygusal bakıo erkek doktor ise bilimsel.. eğer bi doktor bilgisiyle tecrübesiyle içine siniosa cinsiyeti hiç önemli diil bence🤗
Rmz
İlk hamileliğmdede bu ikinci gebeliğim baştan beri gittiğim doktor erkek ve çok ilgili. Doktorda kadın erkek ayrımı yoktur her ikiside işini yapıyor hepsi bu
Popmum
Kadın nasıl bakıyorsa erkek de öyle bakıyor. Çatı muayenesini bilmiyorum ama alttan ultrasonda üstüne örtü örtüp orana bakmadan kontrol ediyor. Utanmanın bir lüzumu yok onlar sizden bizden daha çok kadın görüyor gün içinde bıkmışlardır artık.
Buseamaikizlerburcu
Popmum ebe bakiyor canim erkek doktor deil
Nomays11
[bilinmeyen] bende erkek doktora gidiyorum 22 haftadayım ama daha alttan muayene etmedi hiç. Etsede çekinmem sanırım görevi o çünkü. Şimdiye kadar gittiğim kadın doktorlardan da daha ilgili daha çok rahat ettim yani
Popmum
[bilinmeyen] elbette kasmayın bu insanlar yıllarca okuyor yemin ediyor ve yıllardır tecrübeliler. Çekinecek bir sürü insan var doktorlar en son kişiler
Elizveannesi
[bilinmeyen] 2 gebeliğimde de farklı 2 erkek dra gittim. İlki doğuma kadar vajinal muayene hiç yapmadı, zaten 42. Haftada sancı, suyun gelmesi vs olmayınca sezaryen oldum. Ameliyathanede bayan bakmıştı. Şimdi de 15 haftalık hamileyim, ilk sezaryen olunca sanırım bu Dr.um da doğuma kadar bakmaz diye düşünüyorum. Ha gerek olursa da baksın, Rabbim kimseyi darda koymasın ama onlar yeminli insanlar. Utanılacak bişey yok, kendinizi düşünerek strese sokarak üzmeyin lütfen.
Elizveannesi
[bilinmeyen] özel bölgeni açmıyor ki, açsa bile önce senin sağlığın için sonra bebeğin için kadın da olsa erkekte olsa müsaade etmelisin. Can taşıyorsun ve canından bir can getireceksin dünyaya 🤗 utanma lütfen 💜
Buseamaikizlerburcu
Deletedmom56 ebe varya o bakiyr doktor deil
Popmum
Buseamaikizlerburcu biz özele gidiyoruz henüz çatı muayenesi olmadım ama şu zamana kadar tüm kontrollerimi doktorum yaptı ortada ebe görmedim ☺️
Buseamaikizlerburcu
Popmum hi anladim canim bnde oyle olmadi ondan dedim demekki değişiyor
Atlarlayasayan
[bilinmeyen] ben erkek doktora gidiyorum göbekten bakıyor hep hiç alttan muayene etmedi.ilk doğumumda da sezeryan olacağım için çatı muayenesi de yapmadı hem üstten bakmıştı.
Afraninannesi
[bilinmeyen] kadın doktor nasıl bakıyorsa ayni jel sürüp bakıyor ama çatı muayenesi alttan ne yazıkkı
Tubagrnc
[bilinmeyen] benim doktorum hiç alttan muayene etmedi 37. Haftadayım çatı muayenesi de yapmayacağını söyledi her doktor yapmıyor bi doğum anında görecek yani onda da salarım heralde kendimi sancıyla kim görürse görsün düşünemem gibi geliyor 😅
Edayesilbas
[bilinmeyen] erkek doktor inan Daha iyi bende ilk erkek doktora gittim hala onla devam ediyorum arkadasım gibi oldu çok ilgili çok da memnunum ve utanacak bişey yok günde yüzlerce kadına bakıyor 😊
SumeyyaMete
[bilinmeyen] erkek benimki cok ilgili ama öyle kötü biseyinede denk gelmedim Allah’a şükür iyi birisine benziyo hem bunun erkeği kadını yoktur icini ferah tut
Pinkyy
[bilinmeyen] canım merak etme benim şu ana gittiklerimin hepside erkek doktordu sadece 1tane kadın doktora denk geldim ondanda hiç memnun kalmamıştım,inan utanılacak bi durum yok rahat ol,bebekte etkilenmesin bu stresli durumundan,gittin baktın hiç rahat edemedin değiştirirsin doktorunu ayrıca..
SevilCoskun
Benim 2.doğumum olacak kismetse 2 doktorumda erkek ve hiç problem yaşamadim utanmiyorumda sonuçta sağlik bu ve bence erkek,kadin fark etmez. Sağlikla doğsun bebeklerimiz yeter. Çati muayne mi de kendi doktorum yapmişti beni çok sakinleştirdi sagolsun.