Fatmaokan Balbebek012 ben çok memnunum ilk kızımın boynuna 3 tür kordon dolanmisti beni doktor9cm açıklıkla eve yolladı park hastanesindeki Sedat bey Özcan bey kurtardi bizi 3 . Doğumda da yüksek tansiyon olduğu halde altı cm açılmayla devlet hastanesi eve yolladı Mustafa bey doğum yaptırdı çok memnunum kaldım 2 doktordan da şimdi yine Mustafa beye gidiyorum
Nur80 Balbebek012 şuan denizli de oturuyorum doğuma memlekete geleceğim ablam 3 doğumunu da ibni sina hastanesi dr.Özcan da yaptı çok memnun bnde Özcan a gideceğim doğum için allah nasip ederse
Nur80 Balbebek012 diğerler hastanelere de bakın aynı şikayetlerden görürsünüz zTen her doktordan memnun kalmayan olabilir ama kadın doğum doktorlari işinde uzman bn memlekette kime sorsam Özcan a vea mustafaya gidiyorum diyor
Meltem89- Balbebek012 ibni sina hastanesi Özcan beye gidiyorum memnun kalirsiniz. Biraz fazla yogun sadece. Yeni devlet hastanesine yakin, askeriye karsisi yeri kolay.
gokyuzununogrencisii bir ara atacam dedim ya, hatta yazmıştım sana anca şimdi nasip oldu 😊 foto tam olmuş mu bakar mısın lütfen 🌸🌸❤️