Polyana_0444 bende geçen hafta sezeryanla doğurdum 3 cü bebeğimi 38+5 te kocaeli şehir hastanesinde
ARKADAŞLAR DEVLET HASTANESİDE KACİNCİ HAFTADA SEZERYAN TARİHİ VERİLİYORR
Polyana_0444 ilk gebelikte farklı oluyor eğer hersey yolundaysa seni 40 haftada Bile sezeryan alabilir, fakat 2ci 3cu sezeryan da 38 haftada falan gününü veriyor
Ummuhan_Ozer ya tabii ikinci üçüncü gebelikte biraz erken veriyorlar ama benimki ilk gebelik olduğu için 40 bekler mi acaba
Serapjjj evet bende öyle biliyorum
- Haftamda gitmiştim 38+3e gün verdiler
Ummuhan_Ozer 3cü sezeryannz nasil geçti zorlandinzmi
eylulkuyatsilll himm inşallah babada bu haftada verirler
Bir de Bebek 37 haftadan sonra döner mi makat gelişi ise
Ummuhan_Ozer merhaba bende 12 Şubat’ta Kocaeli şehirde sezeryan olacağım. Günü acilden verdiler bugün sezeryana kendi doktorumuz mu giriyor yoksa o gün kim varsa o doktor mu giriyor
Guleroz o gün kim varsa o girer devlet hastanelerinde bu hep boyle
Polyana_0444 ilk gebelıkte önce normal dogum önerıyolar sezeryan koly almyolar saglık sorunun yoksa yada acıl bsy yoksa bnm hersey normldı 36 hftada anszn kontrole gttm yatıs yaptılar gebelık zehrlnmesnden şmfi 2.gebeym buda s3zeryan ama bakalm bı skntı olmzsa ıns 38 bklerm
Polyana_0444 anladım çok teşekkür ederim.
Polyana_0444 benim 36 da dönmüştü canim ama ilki Sezeryan olduğu için dönüp donememesi fark etmiyor dedi doktor o yüzden buda sezeryan
Polyana_0444 evet aynı benimki zorunlu sezaryen di 38+5de planlı bir şekilde alındı şimdi ikinciye hamileyim nasipse oda öyle olacak canım
Polyana_0444 benım ıkıncı sezeryan 36+3 um bugun gun verdı kesın sezeryanda 36da verıyo
Polyana_0444 neden sezeryan olucaksiniz acaba devlet hastanesi sezeryan en son ihtimal düşünüyormusda
Polyana_0444 teşekkür ederim benimde ilk gebeliğimdi tam tarih derken anlamadım
1.doğum sezaryen olunca 2.de zorunlu sezaryen mi oluyor şehir hastanesinde ? Aradan 5 yıl geçmesi farkeder mi acaba ?
Ecelina2020 insilün kullanmadım diyetle ilerlemiştik doğduğunda kafası küçücüktü 🥹 acil olmadı aslında biraz büyük annesi kafası pazartesi bidaha bakalım alalım demişlerdi o gün tam hazır gel dediler aldılar 🫠