Polyana_0444 Arkadaşlar devlet Hastanesi’nde kaçıncı haftada tam olarak sezeryan tarihi veriliyor özellikle ilk gebelik ise bilgisi olan var mı
Ummuhan_Ozer Polyana_0444 bende geçen hafta sezeryanla doğurdum 3 cü bebeğimi 38+5 te kocaeli şehir hastanesinde
Serapjjj Polyana_0444 ilk gebelikte farklı oluyor eğer hersey yolundaysa seni 40 haftada Bile sezeryan alabilir, fakat 2ci 3cu sezeryan da 38 haftada falan gününü veriyor
prensesannesi_2227 Polyana_0444 ilk gebelıkte önce normal dogum önerıyolar sezeryan koly almyolar saglık sorunun yoksa yada acıl bsy yoksa bnm hersey normldı 36 hftada anszn kontrole gttm yatıs yaptılar gebelık zehrlnmesnden şmfi 2.gebeym buda s3zeryan ama bakalm bı skntı olmzsa ıns 38 bklerm
annevebebek17 Polyana_0444 evet aynı benimki zorunlu sezaryen di 38+5de planlı bir şekilde alındı şimdi ikinciye hamileyim nasipse oda öyle olacak canım
Lebis6 Bebeğin durumuna göre değişir o acil durumda sezeryan alıyorlar benim gebelik şekerim vardı kafası büyük dediler 38+5 te aldılar
Ecelina2020 Lebis6 aslnda haftası güzel canm. Bebekte bı sıkıntı oldu mu gebelik şekerinden bide insülin kullandinz mi
Lebis6 Ecelina2020 insilün kullanmadım diyetle ilerlemiştik doğduğunda kafası küçücüktü 🥹 acil olmadı aslında biraz büyük annesi kafası pazartesi bidaha bakalım alalım demişlerdi o gün tam hazır gel dediler aldılar 🫠
Polyana_0444 Ummuhan_Ozer ya tabii ikinci üçüncü gebelikte biraz erken veriyorlar ama benimki ilk gebelik olduğu için 40 bekler mi acaba
Guleroz Ummuhan_Ozer merhaba bende 12 Şubat’ta Kocaeli şehirde sezeryan olacağım. Günü acilden verdiler bugün sezeryana kendi doktorumuz mu giriyor yoksa o gün kim varsa o doktor mu giriyor
eylulkuyatsilll Polyana_0444 benim 36 da dönmüştü canim ama ilki Sezeryan olduğu için dönüp donememesi fark etmiyor dedi doktor o yüzden buda sezeryan
Anneeadayi3 Polyana_0444 neden sezeryan olucaksiniz acaba devlet hastanesi sezeryan en son ihtimal düşünüyormusda