mrserdogan12_ 3 senelik evliyim 2.senemde hamile olduğumu öğrendim 8 haftalıkken düşürdüm geçen 1 buçuk sene olucak neredeyse neden olmuyor doktorlar sorun yok diyo 😔😔
Gulsah_09 mrserdogan12_ canım rahim flmi çektir ben de 10 ay denedim bir skntı yoktu hic gebelik oluşmadı rahim flmi cektirdim 2. Ay hamile kaldım hic korkma ben eneztezi almadan cektirdim evet acı oldu ama saniyelik
19931994 mrserdogan12_ olmaz öyle ama canım eğer istiyorsan bir şeyler yaptırmalısın , benimde olmuyordu gittim rahim filmi çekildim meğersem rahmin darmış T şeklindeymiş ameliyat oldum ve tüp bebek yaptık bence şu an adet olmayı bekle adet ol ve hemen doktora git adetin 2. Günü git hem hormon testi yaptırırsın gidince hemde rahim filmi için gün istersen adet bitiminden hemen sonra çekiliyor çünkü
Haticecebrail21 mrserdogan12_ korkulacak birşey yok ki😊5 dk sürüyor hatta ekrandan da sıvının tüplere geçişini falan da izleyebiliyorsunuz sadece rahim tam dolduğunda çok hafif saniyelik ağrı oluyor sonrasında kalkiyorsunuz
mrp2023 Canım sonuçta döllenme olmuş daha önce, rahimede tutunmuş hiç bunlar olmayanda var insanlarda, moralini bozmayıp iyi bi doktor araştırıp ona git bence
19931994 Melk_plt00 kimyasal gebelik geçirdim sadece , hayır ben herşeyime baktırdım öyle başladım tedaviye çünkü artık çocuk istiyordum ve dar olduğunu öğrenince tüp bebek yaptık şimdi hamileyim doktorumda çok başarılı biri
Kedicik27 19931994 rahim darsa neden ameliyat olup duzelttirmediniz de tup bebek yaptirdiniz acaba. Aynisi bnmde basimda ondan sordum ✨
19931994 Kedicik27 oldum canım histereskopi ameliyatı oldum bu ameliyattan sonra hamile kalanlarıda duydum doktorumun öyle hastalarıda vardı gebe kalan bizde denedik normal şekilde ama olmayınca hazır ameliyatla genişlettik kapanmadan veya daralmadan tüp bebeğe geçtik çünkü ben 4 buçuk yıldır evliydim ve beklemek istemedim doktorumda tüp bebek yaptı ve gebeyim şu an çok şükür 🌸🥰
Kedicik27 19931994 bende oldum ayni ameliyatı.3 tane kimyasal gecirdim sonra ameliyat oldum cnm .3 aydir bekliorz hamile kalamadim henuz .ama hamile kalabilene neden tup bebebk yapilsin .asilama catlatma vs var daha .bide tekrar rahim eski halini mi aliyor ki .bosa mi o kdr ameliyat olduk 🙄
19931994 Kedicik27 bizde 3 ay bekledik olmadı canım ben eksik yazmışım benim kimyasal gebelik tüp bebek 1. Seferinde oldu sonra 2. Yi yaptık tuttu canım. Bizde 3 ay bekledik olmayınca zaman kaybetmek istemedik aşılama tutma oranı %15 bile değil ben aşılamayla bi umut beklemek istemedim tüp bebekte zaten zorlanmadım iğneler vs hepsini 1 ayda halledip yumurtalar toplandı başarılı geçti hepsi yaşımda 30du şimdi 31 oldum . Evet öyle bir şey hatırlıyorum nasıl kist bazen oluyor olmuyor kadın vücududa kendini sürekli yeniliyor doktorumada söyledim zaman kaybetmeye gerek yok diye öyle yaptık
Kedicik27 19931994 ayni yaştaymişiz canim 🥰 ameliyattan sonra doktorum 6ay icinde kalamazssan gel dedi .bekliorm🥺