Elif-00 Busraltn bir yıl önce kasım ayında sol tüpüm alındı hidrosal sıvı birikmesi yüzünden 2 ay sonra boş gebelik geçirdim kürtaj oldum nisan ayında şuan aralıkta hamile kaldım bir yıl olmadan
Gamzelimmm_4 Busraltn benimde kapali bir sekilde ameliyat oldu sizde hamileik oldumu hemen ne kdar sure korunun dediler
Busraltn Gamzelimmm_4 benim ameliyatım yeni oldu 36 gün oldu ameliyat olalı. Pazartesi doktora gideceğim bakalım ne diyecek
Sosyalbiri Busraltn merhaba benimde sol tüpüm alınalı 4 gün oldu. Doktor korunma ile ilgili ne önermişti size ve gebe kaldınız mı? Benim de yaşım var çok beklemek istemiyorum sanki.
Gamzelimmm_4 Bbk88 bizim ordaki kapalidan kastimiz ameliyat olurkan kapali bi ameliyat olduu yani kucuk kcuuk delikler var karnimizda buyuk dikisler yok anlamindaydi tuplerim kapali degildi kimyasal gebelik gecirdim ondan alindi sol tup
Bbk88 Gamzelimmm_4 anladim şuan tek tupunuz var yani benim de sağ kapalı sol açık asilamadan sonra tüp bebek dedi doktor aşılama tutmazsa kendi kendime hamile de kalabilirim tabi şans yüzde 50ndedi yaşım var diye bekletmek istemiyor
smykll1 Sosyalbiri korunursan doğum hapları kullanma bence koruyucu olan ben hiç kullanmadım eşim korundu hep yaşınız biraz varsa korunmayın bence
Busraltn Sosyalbiri yani benim doktorum öyle söyledi. Nisanda kimyasal yaşadım temmuzda tekrar hamile kaldım
Sosyalbiri Busraltn ah çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah🤲🏻😍 inşallah ben de sağlıkla sıhhatle sorunsuz ilk denemede hamile kalırım 🤲🏻