Genel olmadım o yüzden kötüleyemem ya da guzelleyemem canım ama spinalden bahsedebilirim. Benim panik atağım var bu yüzden spinalden çok korkuyordum. Ameliyat sırasında örtü koyuyorlar ya o örtü boğazıma değerse nefesim kesilir dedim başımda bekleyen hemşireye bu yüzden o örtüyü göğsüme yakın koydu bu sıkıntı ortadan kalkmış oldu. Yine başımdaki hemşireye ve aneztesi doktoruna panik atagimin olduğunu soyledim sagolsunlar ameliyat süresince sakinleştirici verdiler hep. Ve doktoruma ameliyata başlarken başladığını soylememesini istedim o da söylemeyecek mis zaten. Ciddi ciddi kontrol yapıyorlar sanıyordum meğerse bebiş çoktan çıkmış :) asla anlamadım. Bel ağrısı diye bir şey hiç yaşamadım. Bu da kişiden kişiye değişiyor sanırım. Ama Spinal oldun diye illaki bunu yaşayacak değilsin yani. Karına bastirma muhabbetinden dolayı Spinal daha mantıklı. Çünkü dozu cok yüksek bir acı maalesef . Ameliyattan ciktiginda da genel olarak herkeste uyuşukluk 5-6 saat sürüyor bu yüzden bastırmanin acısını yaşamiyorlar. Maalesef ben ameliyattan çıkıp odama geldiğimde hemen atmistim anezteziyi cozulmustu heryerim bu yüzden onun acısını ne yazık ki yaşadım.
Sonra çocuğunu doğduğunda hemen yanına veriyorlar. Emin ol o doğduğu andaki koku , o misss koku dünya üzerinde hiçbir yerde , hiç bir şeyde yok. Bu anı asla kacirmamalisin. O evladının mis kokusunu doğduğu gibi içine cekmelisin. Çünkü o kokusunu ömür billah unutmayacaksin.
Bı kere kafan , beynin yerinde olucak güzelim ya. Düşünsene bebisin doğmuş herkes mutlu ama sen ayilmaya calisacaksin. Ayilirken ağrı siziyla kalkacaksin( bazı insanlarda uyanırken ağrı olmuyor ama çoğu kişi bu şekilde , ağrıyla uyaniyormus 🫤) , Bı noooluyoruz olur bence insan. Öyle olacağına güzel güzel bebisini sev , emzir. Herkesin o parlayan , mutlu bakislarina şahit ol .