Ozy Aselimask patates tavuk attim firina 🤐 yapmakdAn degil hergün ne yemek yapacagim diye düsünmekden bikdim
Melisa_Lila Aselimask belki benim gibi 😂😂😂 canı cekipte beceremeyen varıdr kuzum 😂 işin esprisindeyim de cidden yemek yapmanın sırrını ögrenmek istiyorum hic mi yapamaz bi insan ya
Aselimask Melisa_Lila hahaha bak o olabilir işte canım 😂 valla başlarda bende çok yemek heba ettim yavaş yavaş öğreniyorsun 😀😀 kaç yıllık evlisin 😀
Mervedrn Patatesleri soyup ikiye kestim,içine yağ,karabiber,tuz koyup fırınladım, ayrı bir tavada mantarları baharat ve yağda kavurdum, pişen patateslerin üzerine mantarları döküp üzerine kaşar rendeleyip tekrar fırına verdim ☺ yanınada tavuk kızarttım bide salata tamamdırrr☺
preggie En sevdigim yemegi yiyoruz bu aksam: dün aksam gelen misafirden artan yemek 😂 Saka biyana, dun aksamdan kalan kayseri mantim, biber dolmam ve izmir köftem var 🤗 Herkese afiyet olsun Allah gordugumuzden beri koymasin herkesin sofrasina bereket yagdirsin amiin ♥️
Melisa_Lila Esra7261 hıh aynı benimli 😁 bide dalga geciyo yapamayınca ya isteme yada dalga gecme emek ediyorum 😂
Esra7261 Melisa_Lila yok benim ki hiç dalga geçmez çok şükür. Sürekli ellerine sağlık der. Anasına demediğini bırakmazdı ama güzel yemek yapmayınca. Ben daha o kadar eskimedim herhalde zamanla bana da söylenmeye başlayabilir 😂
Minikpanda Aselimask kiz insan merak ediyor ben ne yapabilirim kara kara düsünmiyimde bakayim Herkez neler yapiyor diye ama hamileyiz evde o an o malzeme olmaz keşke boyle bir post acmasaydin hem meraklandiriyor hem aşeriyorsun :-)