123bebek-21 Dilek_95 merhaba ben 37 haftalığım genel de herkes baya övüyor çok iyi olduğunu söylüyor inşallah bende sana tecrübe ettiklerimi iletirim 😊♥️
Dilek_95 123bebek-21 Evet Almanya’nın sağlık sistemini sevmem ama doğumda çok iyi ve ilgili olduklarını ben de çok duyuyorum içini ferah tut🥰 inşallah sağlıkla gelsin bebişin
123bebek-21 Dilek_95 amin inşallah sağlıkla alalım kucağımıza benim şeker vardı aylardır sürekli hastanelerdeyim artık sabırsızlıkla bekliyorum hayırlısıyla doğsa da hastanelerden kurtulsak bende şuanda da çok memnunum Allah razı olsun çok iyiler ♥️
Dilek_95 123bebek-21 Az kalmış 37 olmuşsun ne mutlu🥰 inşallah hayırlı zamanda gelsin annesi şuan hala senden besleniyor bence doğunca bugünler de özlenir. 🤗
123bebek-21 Dilek_95 Allah razı olsun bütün hastaneye gittim Salı günü tekrar gideceğim sezeryan günü vericekler sanırım 🥹♥️
Kader-cevahir 123bebek-21 aynı haftadayız bende almanyada yım ilk hamileliğim nerede oturuyorsunuz hangi şehir
Dilek_95 123bebek-21 Bebek ve sizin için hayırlısı ne ise o olsun hiç panik yapmayın şu doğumu yapıcam diye kendinizi şartlamayın en sağlıklı olan vücudunuzun istediği doğumdur akışına bırakın🌸 bebeğini kollarına almana az kalmış yaaa ne güzel🧿
Pamuk7 Selam kizlar 35 haftalik olduk, artik agirlastik hersey zorluyor mide yanmasi bulanti mahfediyor beni.. saglikla gelsin bebislerimiz❤️