Ozlemb0811 15+5 avakado olduk 😇 4 buçuk yaşındaki kızımı büyüttüm şimdi oğlumu bekliyorum inşallah 🙏 hepsi sağlıkla gelsin
Minezra papatyamm_ bizde 10+6 yıızz iyi güzel gidiyor prilam la bulantıları idare ediyoruz en azından yemek yiyebiliyorum iki kızımmm var cinsiyetini çok merak ediyorum 🥳
papatyamm_ Minezra benimde bu haftada bulantılarım hafifledi cinsiyetiniz bizde henüz ogrenemedik sağlıkla gelsinler inşallah 🥺🤲
Minezra papatyamm_ inşallah canım hepimizin arasında 1 hafta oynuyor nerdeyse öprendikçe yazalım burdan 🥰🥰
Rozalii-67 papatyamm_ benim doğumum temmuz başına denk geliyor 18+4ümm miğde yanması kusma yoktu taaki demir ilacı kullanana kadar ilacımı değiştirmek için randevu tarihimi bekliyorum 🌺
papatyamm_ Rozalii-67 Allah yardımcın olsun kuzum ya bulantı kötü ya ilaç kullanıyormueun bulantı icin
ffckizannesi papatyamm_ yol cnm 12+3 de haftaya gitcez bakalım doktor bişe dicek mi ama yine de emin olmam oğlumda 12 de kız dediler 16 da erkek
Rozalii-67 papatyamm_ çok teşekkür ederim 🌺 yok elimden geldiğince kullanmak istemiyorum doktorum ilacımı değiştirirse vereceği diğer ilaçta böyle bulantı yapmazsa kullanmam ya
gulistan22- 11 +4 ama ulturason da 1 hafta önde doğumu etkiler mi peki sağlıklı bir problem yok çok şükür ❤️