Mutlumomm kahvesever__ valla ilk hamileliğimde bende yedim ciğer sorun olmadı şükür ama kuş başı olarak değil kıyma gibi makinada çekilmiş ciğer yedim 😂
mom-2024 hayalim35 Allah kolaylık versin evde birde çocuk olunca mecbur yemek yapmak zorunda oluyor insan. Kadın olmak her şekliyle zor 😥
hayalim35 mom-2024 tşk ederim evet zor 2 tane var bnm 28+1 haftalık da hamileyim çocuklar da herşeyi yemiyor
mom-2024 kahvesever__ sorun olmamış olabilir çok şükür ki olmamış. Ama ihtimali arttırıyor doktorlar söylüyor özellikle ciğer konusunda dikkatli olun tüketmeyin diye. İhtimali bile uzak durmama yetti benim😅
mom-2024 hayalim35 Allah bağışlasın canım. Hangi çocuk yemek seçmiyor ki zaten Allah sağlık versinde seçsinler
hayalim35 mom-2024 saol canım cümlemizin inşaAllah ❤ mantı aldım çocuklar soslu yemiyor die ayrı verdim tabiki yeterki sağlıklı olsunlar ama oğlum zayıfladı biraz
mom-2024 hayalim35 boyu uzuyordur hareketli oluyor erkekler birde onunda etkisi vardır sen onlara göre yemek yapıyorsun elinden gelenin fazlasını sunuyorsundur illaki çocuk bu bugün zayıflar yarın kilo alır hiç kilosuna takılma
hayalim35 mom-2024 yok çok şükür aşırı zayıf değil ama anne yüreği işte kilo verdi mi söyleniyorum az önce ona dedim sana dar gelen pantolon tam oturuyor yemek yemiyorsun die😄
hayalim35 mom-2024 e valla ekmeksiz kahvaltı yiyemem ben onun dışında yemekte karbonhidrat varsa asla ekmek yemem ona rağmen kilo alıyorum bünye meselesi sanırım😄
mom-2024 hayalim35 metabolizmayla alakalı eskiden yediğimde kilo almazdım attık alıyorum yaş ilerledikçe metabolizmada yavaşlıyor malesef 😅