hayalim35 kahvesever__ ciğer pilav turşu ayran bn yiyemicem sanırım kendime ne yapsam die düşünüyorum 😓
hayalim35 kahvesever__ aslında haftam az değil 28 haftalığım çok da iyi değilmiş ciğer korkuyorum açıkçası
mom-2024 kahvesever__ ciğeri hamilelere önermiyorlar yüksek A vitamini bebekte doğum bozukluğuna yol açıyor diyorlar🙈 canım öyle çok istiyor ki korkumdan yiyemiyorum
mom-2024 hayalim35 ben yapmıyorum o yüzden 😂 ben yiyemiyorsam kocişimde yemesin ben fedakarlık yapıyorsam oda yapsın 😂😂 şaka bir yana ben yapsam dayanamam yemek isterim kesin o yüzden yapmıyorum
mom-2024 hayalim35 Allah kolaylık versin evde birde çocuk olunca mecbur yemek yapmak zorunda oluyor insan. Kadın olmak her şekliyle zor 😥
Mutlumomm kahvesever__ valla ilk hamileliğimde bende yedim ciğer sorun olmadı şükür ama kuş başı olarak değil kıyma gibi makinada çekilmiş ciğer yedim 😂
mom-2024 kahvesever__ sorun olmamış olabilir çok şükür ki olmamış. Ama ihtimali arttırıyor doktorlar söylüyor özellikle ciğer konusunda dikkatli olun tüketmeyin diye. İhtimali bile uzak durmama yetti benim😅